May 13, 20186 yr Kakav je špiclov...Ima ovde na savskom keju jedan čovek takvog... Kako je brz majko mila, na pravcu ko metak......shiit has hit the fan....
May 17, 20186 yr Jesu, stvarno, nije što su moji, stvarno je ispalo dobro leglo, ujednačeno, odlično prošarani, izvrsna pigmentacija, veseli, zdravi ... pu..pu...pu... Teško mi ide pronalaženja novih vlasnika. Hiperprodukcija staforda je na sceni trenutno velika, svašta se uvaljuje kao staford. Ljudi nemaju kintu, a i javljaju mi se svakakvi likovi da me samo nerviraju. Nije to pas za bilo koga, a i zbog debila smo mi normalni na udaru, Za sada situacija je da Arpad ostaje kod mene, danas dolazi čovek da pogleda Agu trećeg, Admiral je dobio novi dom u Nišu, Axsona je izabrao vlasnik mužjaka, preostala je raspoloživa Axa.
May 26, 20186 yr Meni su rekli da ako pre nego što zaspim stavim knjigu ispod glave, kad se probudim sve sam zapamtio. Ne znam da li je tačno, sad ću da proverim. Edited May 26, 20186 yr by halloween
May 28, 20186 yr Kao i uvek, pozdrav rodji i i takvom ucenju. Zavrzan aaa najlepsi pas na svetu ❤️ Djipalo, kao bivsa vlasnica mogu da kazem da jezivo podnose vrucine
May 28, 20186 yr Ima jedan u blizini. Baš, baš im je mučenje preko celog leta. Valjda zbog boje dlake nabiju brzo ogromnu temperaturu.