April 8, 20187 yr steta sto fontane nemaju neke drske ili pedale da psi mogu sami da se posluze tako sto ih pomere anyway, mog sam naucila, iz lenjosti da mu vise punim vodu u kese, da pije sa fontane direktno. obavezno prebaci sapu preko ruke pa kad prestanem sa vodom, on me lupi po ruci kao ‘ajd nastavi, sta si stala’ mocno izgleda i u slowmo, tacno se vidi kako jezik uvrce vodu i kada guta. ima sve svoj ritam
April 21, 20187 yr On 6.7.2014. at 22:19, Hippie said: nismo davno bili, sareni smo i blesavi, Django & me samo da prijavim da smo zivi i jos uvek [sareni i] blesavi..... Django, Thelma & me ps, mojne neko da je pomislijo da sam ja ovo i ono... podrzavam svaciji izbor sve dok mi je super kool, al moj je super strejt.. prosto i jasno film mi se kao film jako svido Edited April 21, 20187 yr by Hippie
April 22, 20186 yr Tek sad kapiram da je ovo na čemu piše Thelma u stvari ptica raširenih krila. Možda se papiga inspirisao...
April 22, 20186 yr ko lutke i papiga i ovaj pozer medj maslackom ❤️ nije maslacak, ne mogu da se setim Edited April 22, 20186 yr by mustang