Katikon Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Odlicni su kucovi i naklon rodjaku maharadzi
mustang Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 8 minutes ago, peralozac said: Luđakinja, molim lepo pardoniramo
mustang Posted April 8, 2018 Posted April 8, 2018 steta sto fontane nemaju neke drske ili pedale da psi mogu sami da se posluze tako sto ih pomere anyway, mog sam naucila, iz lenjosti da mu vise punim vodu u kese, da pije sa fontane direktno. obavezno prebaci sapu preko ruke pa kad prestanem sa vodom, on me lupi po ruci kao ‘ajd nastavi, sta si stala’ mocno izgleda i u slowmo, tacno se vidi kako jezik uvrce vodu i kada guta. ima sve svoj ritam
Hippie Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 (edited) On 6.7.2014. at 22:19, Hippie said: nismo davno bili, sareni smo i blesavi, Django & me samo da prijavim da smo zivi i jos uvek [sareni i] blesavi..... Django, Thelma & me ps, mojne neko da je pomislijo da sam ja ovo i ono... podrzavam svaciji izbor sve dok mi je super kool, al moj je super strejt.. prosto i jasno film mi se kao film jako svido Edited April 21, 2018 by Hippie
Indy Posted April 22, 2018 Posted April 22, 2018 Tek sad kapiram da je ovo na čemu piše Thelma u stvari ptica raširenih krila. Možda se papiga inspirisao...
mustang Posted April 22, 2018 Posted April 22, 2018 (edited) ko lutke i papiga i ovaj pozer medj maslackom ❤️ nije maslacak, ne mogu da se setim Edited April 22, 2018 by mustang
Recommended Posts