peralozac Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 13 minutes ago, iDemo said: nemam gitaru Daću ti ja ovu desnu ako hoćeš, ionako je samo za ukras. Zavrnuo me anonimni Kinez na ebay-u i uvalio tamburicu po njihovom standardu.
mustang Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 nije sto je moj ❤️ jutros sam bila okacila ovu fotku na instangram
aram Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 22 minutes ago, Majo said: Su gusani sefovi dvorista? ma gde, vidiš da gusana na poslednjoj nema. pojelo ih
vladavsnarod Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 3 hours ago, Majo said: Su gusani sefovi dvorista? Gusan (beli) je prizetko, ali je zaveo red.
Pontijak Posted February 26, 2018 Posted February 26, 2018 On 03/02/2018 at 1:37 AM, Miralem said: nesrecniji sam kad mi upadne nocu u frizider, razvuce sve iz njega po stanu i ostavi ga otvorenim. kupi u prodavnici opreme za bebe onu kocnicu koja se stavlja na vrata frizidera, mene je to spaslo jer je macak imao iste te pljackaske pohode na fizider
Frau Gabrijela Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 plava krv, vidi se. divan je mimi. malci podnose zimnoću bolje nego što sam očekivala. bolje nego ja, u svakom slučaju. danas smo se izigrali i istrčali po snegu, pa im se prispavalo. izrazi lica su govorili- hoćeš li već jednom ići da polegamo.
Recommended Posts