Indy Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 3 hours ago, renne said: 14 hours ago, Indy said: Žuti lepotan Upoznao sam danas jednu istu ovakvu (kao na videu, a isto i "priča") i sad ozbiljno hoću i 2. mačku-burmežanku, pošto je u pitanju 1 pokretni show program.
beta Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 21 hours ago, iDemo said: Cronulla, je@eno mesto za zalaske... Sunca. cronulla je dog friendly? velike su kazne ako vas ufate bez kaiša.
iDemo Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 cronulla je dog friendly? velike su kazne ako vas ufate bez kaiša. Najseverniji deo je otvoren za pse do 10 ujutro i (valjda?) posle 5 popodne. Off-leash i taj rad. Ne znam tačno kako se zove.Sent from my SM-G900I using Tapatalk
beta Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 u adl kučići ladno šetkaju po svim plažama, što on-leash što off-leash. smrt plutokratiji, sloboda džukcima
iDemo Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 U krugu Kurnell Boarding Stables... To je meste gde je konj 'parkiran'.
peralozac Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 Đinđa u omiljenom habitatu - vruć taze osušen veš. U zvaničnim papirima Ginger, veterinari uvek zbunjeni šta nije u redu sa bojom
iDemo Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 Pre skoro pa tacno godinu dana - 7/2/2017 #laza na putu Dubbo - Sydney...
Indy Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 11 minutes ago, peralozac said: Đinđa u omiljenom habitatu - vruć taze osušen veš. U zvaničnim papirima Ginger, veterinari uvek zbunjeni šta nije u redu sa bojom Tačno je đumbir boje, sa tamnim prelivima. Đinđa approved™.
peralozac Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 @iDemo Nemoj samo reći da imaš i jednu ovakvu? Đinđa (ne vidi se) ispod svojih šapa (zlo)dela
peralozac Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 9 minutes ago, Indy said: Đinđa approved™. Indeed! Takvu jednu smo mi zamislili i dali joj unapred ime, ali Đinđa je bila ljubav na prvi pogled. Ime ostalo, nismo imali vremena za te sitnice, trebalo se igrati sa mačetom.
iDemo Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 28 minutes ago, peralozac said: @iDemo Nemoj samo reći da imaš i jednu ovakvu? Đinđa (ne vidi se) ispod svojih šapa (zlo)dela Kod mene brocki™ pod... I (odavno) nemam gitaru.
Recommended Posts