Jump to content
IGNORED

Slike vasih ljubimaca

Cica83

Recommended Posts

Posted

Taj mali izgleda suviše poseban da bi se zvao po keksu. :)

Posted

U stvari, u pitanju je mala, i ne pitajte me nista, ime nije bilo moja ideja ali morao sam da se slozim... :D

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Posted

Say hi to Oreo34933576d69fa3ebd9163c33bef23f9f.jpg

medenjak. jel dzumarica?

Posted

Jeste, bilo ih je 6 u leglu, ova mala sama dosla do mene i krenula da mi grize pertle. Ljubav na prvi pogled.

Ima neki cudan fetis sa patikama, nasla neke moje stare, sa levom je vec najbolji drug ali desnu ne moze ocima da vidi, rezi, laje i zaobilazi je u sirokom luku.

Posted

bravo lord stef. živi bili

Posted

I kod nas stigla nova džumarica ^_^

IMG_20171112_211721.jpg

Posted

jaoo kako su slatki kad su mali!

ovaj moj ce uskoro godinu dana. mislim da ce sin ici na cap cap. pre neki dan je iz.... na njegov krevet. vrisnuh kad mu videh onu stvar izmedju nogu. i on se uplasio pa se nije pomerak, muz ga smiruje, tacno psu panika sta mu se desilo. bogami proslo dobrih pet minuta pre nego sto mu se uvukao. mi se vec dogovorali da ga vodimo kod veterinara i cime da ga pokrijemo. od tada se ne odvaja od mene, ni jednom nije naskakao. istraumirao se. on ima tako divnu prirodu i greota bi bila da nema potomke ali se bojim da ce mi pobeci za zenkom ...

a vala i mi...

Posted

Meni Mimi nekad pokušava da siluje ruku iako je kastriran. Kad sklonim, buni se i  juri za njom i hvata zubima da se ne pomera. Pri tom je izuzetno lukav pre toga, bude izrazito umiljat, prede, legne kao da spava i onda odjednom- akcija!

Posted

I kod nas stigla nova džumarica ^_^

IMG_20171112_211721.jpg

:heart:
Posted

Cakani su!

Sta znaci dzumarica, stene sa ulice, buvara ili...? :)