Jump to content
IGNORED

Slike vasih ljubimaca

Cica83

Recommended Posts

Posted (edited)

Ima nas svakakvih.

Jedan kolega iz APBT Kluba Srbija:

http://www.kurir.rs/vesti/srbija/2614681/novosadanin-milan-arandelovic-covek-sa-zivotinjama-da-moze-bio-bi-doktor-dulitl

PS

Mislio sam da nesto (kao) znam o psima dok ga nisam upoznao.

imamo bully-ja u parku, jos je beba, trapav a jak. jaci je od ivana iako je 4-5 meseci mladji. ali sto voli da se mazi, baci mi ispred nogu na ledja i kao ajd ceskaj me ‘malo’ :)

svaka cast ovom decku :) ne bih u stan smela da udjem gde je zmija.

primetila sam da vecina psa voli da mi pridje, onjusi i lizne lice :D to nam je kao pozdrav ili obostrano odavanje postovanja

a da, pitanje...pas mi je poludeo juce za muskom pudlom koja je sterilisana. moj nije. ali nije naskakao na njega samo se nije odvajao od njega. kada su otisli iz parka ovaj je kao strela izleteo, presao ulicu i pravo kod njih. srcani udar sam dobila, mogao je auto da ga zgazi. u cemu je fora? imao je slicnu fiksaciju na zenku u teranju ali sam ga stavila na povodac ...nisam ocekivala ovakvu reakciju od njega, pogotovu sto je njemu veca frka da ja ne pobegnem

Edited by mustang
Posted

znam itekako, imali smo tigricu Mileta 12g , nikad nije bio u zatvorenom kavezu, celu kucu nam je zasro, voleli smo ga, nosili ga po glavama, setao po stolu za ruckom, bio je skroz pitom, cmakali ga svi u kljunic ali ja sa njim nikad nisam osetila tu vrstu povezanosti koju imam sa svojim psima

edit: hocu reci, do mene je

brt, onda je do tebe :fantom:

Posted

omg!!! ovaj se nikad ozeniti nece, nema te zene koja moze ovu ljubav da zameni ❤️

rumenka ga izliza kozu mu odra sa lica hhahaahahahaah...al aurora i kira majko mila, treba to nahraniti

Posted (edited)

To je samo deo ekipe U STANU, vani ima jos kennel i jos petaestak komada, raznog uzrasta, najmanje.

Edited by zmanic
Posted

... treba to nahraniti ...

Najjeftinije štene buly-ja je trenutno na 4 cifre kod nas, napolju puta x,

a za plave malinoe nisam pitao, samo znam da se čeka red.

Posted

auh al preteruju sa cenama. u LA pita plavog za dzabe dobijes koliko ih ima a bully do 500-600$

Posted (edited)

ko moze da priusti skroz su okej. cena jednog coveka u obezbedjenju kuce. pa bolje imati i kuche kao cuvara ...

a pokojni Pući je faca...boze kako je lepo biti okruzen zivotinjama, toliko pozitivnog dobijamo od njih, vracaju nas u realnost ....

Edited by mustang
Posted

Kakvu crnu realnost¿ Koji ce mi onda.

bejbe realnost da je ljubav i sreca najbitnija a sve ostalo je znas vec sta :)

Posted

Say hi to Oreo34933576d69fa3ebd9163c33bef23f9f.jpg

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk