iDemo Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 tako treba. red je da se i on vidi. laza tigar porastao :) prekosutra (1/Nov) prvi rodjendan.
mustang Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 (edited) ima glavu?! :) joooj kako bi se njih dvoje jurili, ovaj moj je brz ko munja ali pored idemovog nema sanse...jurio bi ga do poslednjeg daha :) uglavnom je najbrzi u parku pa ih seta levo desno, dobro bi mu dosla konkurencija :) beta delimo iste hashtegs ili smo prijatelji? :) inace sam prezadovoljna kako je ispao obzirom kakvi su mu roditelji :) mazimo se svaki dan i to ritualno, ne budi nas osim ako je frka da ide napolje i to nezno radi, nije prozdrljiv, voli pse, slusa dobro kada smo napolju, obraca paznju gde sam, nepoverljiv prema ljudima, obozava da trci.... mane: vuce kad se ide u park, vucem ja njega kada se vracamo, laje na ljude cim padne mrak i na ljude koji nose sesire, masu rukama, nose kese velike, zaljubljive prirode i ne mozes ga odvojiti od novog drugara. previse vezan za mene, bolje tj. odmah slusa muza. razmazen je malo i na nepoznatim mestima gde sedimo, mora u krilo dok ne izvidi situaciju. Edited October 30, 2017 by mustang
mustang Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 (edited) idem da vidim :) sa dva te pratim sad, kuceci i b&w :) Edited October 30, 2017 by mustang
mustang Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 oceslj’o me poceo je da me maltrerira sa kosom, da je rascesljava sta vec i razjebava mi rep...do sad mi je bilo slatko ali moracu da ga odviknem jer me cupa.
mustang Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 (edited) jebo ga ćaća ❤️ pre me jedan jahao po glavi a sad dvojica. kad ustanem ujutru, udahnem vazduh gledajuci u plafon jer cim spustim pogled dodje mi da zaplacem. oni u toku noci se igraju tako da je sav haos na podu: iscepani ubrus po celoj kuci, igracke i koske, ponekad spustena stolica...katastrofa. juce se gledam sa bff i kazem joj da uperi kameru u jedan deo njene sobe da odmorim oci od haosa u mojoj kuci. devojka zanemela kad joj pokazah....za ocd lecenje samo dodjite kod nas :D inace je jedan bas srecan pas, svaki dan je sat ipo napolju ili na hike ili u parku gde se istrci sa svojim drugarima, jede zdravu hranu i dosta poljubaca od mene dobij, mazimo se bar 2-3 puta dnevno, ma super je. dosta stvari razume bez da se nesto preterano cimas da ga kao dresiras. oponasa nas u nekim stvarima sto je mnogo slatko. nije zainteresovan za ljude i bas voli pse Edited November 6, 2017 by mustang
Recommended Posts