January 2, 20169 yr hehhe strava :) jel imas dvoriste? kakvi su oni kao prijatelji? pretpostavljam da se lepo slazu?
January 2, 20169 yr Ignorisu se uglavnom, ali su svi po dvoristu ceo dan (imam jos jednog dzukca). Na zalost, bile su dve guske, ali je jedna zapatila neku boljku i uginula. Od tada ova prezivela kucka na prozor svaki dan trazimo joj drugara da ne gvirka vise.
January 2, 20169 yr pa to je bas cool sto gvirka :D barem ovako kada ti napises. ali sada mi nekako zao, verovatno je usamljena. edit: eh, dvoriste... Edited January 2, 20169 yr by hoffnung
January 2, 20169 yr malisani u novim rekljama :) HiiiiiSad mi dolazi jedan takav da ga pričuvam malo... Jesi im ošišao "suknju"?
January 2, 20169 yr pa to je bas cool sto gvirka :D barem ovako kada ti napises. ali sada mi nekako zao, verovatno je usamljena. Nije problem sto gvirka, nego kuca na prozor dok se neko ne pojavi :) Inace, bile se vec ovde kada sam se uselio, zatvorene u nekoj kucici ko za pse. Odmah smo nasli par lavora za prvu pomoc... ja mislim da su prespavale u njima
January 21, 20169 yr Papasan fotelje su nešto najudobnije na svetu. Ne osećam potrebu da ustajem do aprila. Možda ugrabiš pa sedneš još koji put do aprila