vladavsnarod Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Gospodza je, a imam i gusku voajera :) Link to comment
hoffnung Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 hehhe strava :) jel imas dvoriste? kakvi su oni kao prijatelji? pretpostavljam da se lepo slazu? Link to comment
vladavsnarod Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Ignorisu se uglavnom, ali su svi po dvoristu ceo dan (imam jos jednog dzukca). Na zalost, bile su dve guske, ali je jedna zapatila neku boljku i uginula. Od tada ova prezivela kucka na prozor svaki dan trazimo joj drugara da ne gvirka vise. Link to comment
hoffnung Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 (edited) pa to je bas cool sto gvirka :D barem ovako kada ti napises. ali sada mi nekako zao, verovatno je usamljena. edit: eh, dvoriste... Edited January 2, 2016 by hoffnung Link to comment
Frank Pembleton Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 malisani u novim rekljama :) HiiiiiSad mi dolazi jedan takav da ga pričuvam malo... Jesi im ošišao "suknju"? Link to comment
Frank Pembleton Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Btw jel se Buba javnula ovdi? Poslato sa WC šolje by BVK Link to comment
vladavsnarod Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 pa to je bas cool sto gvirka :D barem ovako kada ti napises. ali sada mi nekako zao, verovatno je usamljena. Nije problem sto gvirka, nego kuca na prozor dok se neko ne pojavi :) Inace, bile se vec ovde kada sam se uselio, zatvorene u nekoj kucici ko za pse. Odmah smo nasli par lavora za prvu pomoc... ja mislim da su prespavale u njima Link to comment
hoffnung Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 hehhe :) @frank, samo tamo na chatu Link to comment
Frank Pembleton Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Poslato sa WC šolje by BVK Link to comment
hazard Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Sent from my Z00D using Tapatalk Link to comment
variola Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Šta je malo snega za jednu ozbiljnu mačku Link to comment
hazard Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 (edited) Edited January 12, 2016 by hazard Link to comment
Skyhighatrist Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Papasan fotelje su nešto najudobnije na svetu. Ne osećam potrebu da ustajem do aprila. Možda ugrabiš pa sedneš još koji put do aprila Link to comment
Recommended Posts