ObiW Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 ne znam koja im je svrha uopste, love insekte po kuci, i to funkcionise savrseno. Link to comment
mustang Posted August 28, 2015 Share Posted August 28, 2015 da ga pojede covek koliko je sladak :) Link to comment
akibono Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Večeras se u mojoj kući jela divljač, hound dog je otkrio uljeza na estateu ... bio mi je ljubimac pola sata i dobio pola jabuke (sad tokom avgusta su mi baš zaređali kroz baštu svojom stazom slonova ježova, ovo je četvrto druženje - prethodna tri puta je bio jedan baš veliki, verovatno mama al mi aparat bio nedostupan, a ovaj sad je omladinac) Link to comment
Frau Gabrijela Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 (edited) Blago tebi na stazi ježeva. Divni su. Edit: t Edited September 3, 2015 by Frau Gabrijela Link to comment
Frank Pembleton Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Kod mene u bloku ih ima kolko oćeš...Ali kako se čuju kad tabanaju... poslato sa WC šolje by BVK Link to comment
slepa živana Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Ali kako se čuju kad tabanaju... :D po šumi širom bez staze puta ježurka ježić po vazdan luta a kako tek dišu... ko odrasto čovek. Link to comment
beta Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 divni su ježevi. ranije, dok je u kraju bilo manje džukaca, dolazili su i u moje dvoriše. sad nas izbegavaju. smaraju ih lajavci. Link to comment
Recommended Posts