August 25, 20159 yr ne znam koja im je svrha uopste, love insekte po kuci, i to funkcionise savrseno.
September 3, 20159 yr Večeras se u mojoj kući jela divljač, hound dog je otkrio uljeza na estateu ... bio mi je ljubimac pola sata i dobio pola jabuke (sad tokom avgusta su mi baš zaređali kroz baštu svojom stazom slonova ježova, ovo je četvrto druženje - prethodna tri puta je bio jedan baš veliki, verovatno mama al mi aparat bio nedostupan, a ovaj sad je omladinac)
September 3, 20159 yr Blago tebi na stazi ježeva. Divni su. Edit: t Edited September 3, 20159 yr by Frau Gabrijela
September 4, 20159 yr Kod mene u bloku ih ima kolko oćeš...Ali kako se čuju kad tabanaju... poslato sa WC šolje by BVK
September 4, 20159 yr Ali kako se čuju kad tabanaju... :D po šumi širom bez staze puta ježurka ježić po vazdan luta a kako tek dišu... ko odrasto čovek.
September 4, 20159 yr divni su ježevi. ranije, dok je u kraju bilo manje džukaca, dolazili su i u moje dvoriše. sad nas izbegavaju. smaraju ih lajavci.