Miljenko Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Hahaha. Fenomenalna fotka. Link to comment
Arkadija Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 Mučeni Micko je legao ispred ulaznih vrata u nadi da ispod njih vuče neka promajica, ali avaj. Link to comment
Skyhighatrist Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 Gospođa majka ima neku ranicu na boku, mackamo je nekom mašću, a da se ne bi lizala, umesto lustera oko glave - nosi dečije gaće Čim jojih navučemo, momentalno se smrzne, kao da je u gipsu, ni da sedne, ni da legne, ni da hoda, ništa, samo stoji u položaju u kom se zatekla... Sinoć gasim svetlo i posledni kadar koji vidim je ona kako stoji i gleda me. Probudim se pred jutro, krenem u klonju, upalim svetlo, ona na istom mestu, u istom položaju Link to comment
decak Kejt Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 lov na skakavce nikad nije bio sladji Link to comment
mustang Posted August 24, 2015 Share Posted August 24, 2015 (edited) hahaha :) meni macke stalno prilaze i mjaucu ali ja njih stvarno nista ni ne razumem niti kapiram. ne znam koja im je svrha uopste, ali ih postujem apsolutno Edited August 24, 2015 by mustang Link to comment
Recommended Posts