Haralampije Posted April 13, 2015 Share Posted April 13, 2015 Maskiranje sopstvenog mirisa je evolucini recidiv kod pasa a ljudi to rade tek poslednjih 2000 godina.Elem umesto crkotina i balege,ljudi su izmislili parfeme :D Link to comment
mustang Posted April 13, 2015 Share Posted April 13, 2015 yes :) verujem ti. jel nemas sada uslova ili je nesto drugo? ma imam uslova ali moj dragi ne podnosi bretonce a voli kokere a ja nista necu da radim bez dogovora tako da trazimo nesto izmedju: springer spaniel, welsh spaniel ...to sto deluje pola moje - pola njegovo :) a ja sam bas ono bretonka, bretonka :D kad vidim tog psa kao da vidim sebe :) odrastala sam i bila okruzena psima ..vizle, poenteri, pit, mastifi, ali bretonac je tj. bretonka nesto sto samo covek koji je ima, razume. i problem je sto spaniela nema na west coast...najbliza stenara mi negde arizona, teksas, washintgon... isli smo par puta u sheltere....same civave, pitovi i americki stafordi. muz bi uzeo i mesanca, on voli sve pse (osim bretonaca...joooj gde smo se nasli u tri lepe ..jebeni internet).... daj nam jos slika :) Link to comment
JozoMujica Posted April 13, 2015 Share Posted April 13, 2015 ma imam uslova ali moj dragi ne podnosi bretonce a voli kokere a ja nista necu da radim bez dogovora tako da trazimo nesto izmedju: springer spaniel, welsh spaniel ...to sto deluje pola moje - pola njegovo :) a ja sam bas ono bretonka, bretonka :D kad vidim tog psa kao da vidim sebe :) odrastala sam i bila okruzena psima ..vizle, poenteri, pit, mastifi, ali bretonac je tj. bretonka nesto sto samo covek koji je ima, razume. i problem je sto spaniela nema na west coast...najbliza stenara mi negde arizona, teksas, washintgon... isli smo par puta u sheltere....same civave, pitovi i americki stafordi. muz bi uzeo i mesanca, on voli sve pse (osim bretonaca...joooj gde smo se nasli u tri lepe ..jebeni internet).... daj nam jos slika :) Pa što ne udomite mešanca? Ili bilo kog drugog koji pati bez vlasnika? Link to comment
mustang Posted April 13, 2015 Share Posted April 13, 2015 ti kao on sada...necu mesanca dok ne dobijem spaniela. vec ima mesanku od sto kila :) u bg Link to comment
JozoMujica Posted April 13, 2015 Share Posted April 13, 2015 ti kao on sada...necu mesanca dok ne dobijem spaniela. vec ima mesanku od sto kila :) u bg Rasisto. :p Link to comment
halloween Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 (edited) Mimi je izmislio novu mernu jedinicu. 1 mim= bezobrazluk X neodoljivost Edited April 21, 2015 by halloween Link to comment
belch Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 hihi, kakav intenzivno-roze nosić! ova moja ima mnogo bleđi. i zeleno-žute oči. Link to comment
halloween Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Nisam ništa docrtavala, fotošopovala. Samo se namestio pored lampe. Link to comment
JozoMujica Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Vidi ti se roze marker iza mačke na drugoj slici. :P Presladak. Link to comment
Recommended Posts