April 13, 201510 yr Ova budala ni jedno govno ne može da omaši. ne razumes...to se on maskira da lovi ...geni su cudo ... a vidi ga kako je srecan, milica :P jel to hoffnung ima bretonku?! :) kako bih volela da imam ponovo tog psa.... :( Edited April 13, 201510 yr by mustang
April 13, 201510 yr nije moj, ali je u mom dvorištu (dvojna kuća) rođak kupio deci, dece ima 4 komada, tako da će imati ko da ga rastrčava, a i dvorište je veliko još je beba blesava, samo bi da je u društvu i da se igra cvileo dve noći, treću se nije čuo, dobio divnu termo-izolovanu kućicu i izgleda da je zadovoljan :D ima i veliki kavez okolo, ali to je zbog toga što je još mali pa da ne bi izašao iz dvorišta i izgubio se, a i zaštita od lokalnih džukela koji nađu načina da uđu u dvorište
April 13, 201510 yr igračka na baterije :). vidi se da će biti pravi zvrk. i čarli i ajvina gospođica su super, bez obzira na valjanje po svemu :).
April 13, 201510 yr lep kucov,nema sta a pasi su cudne zverke,vole da se valjaju po govnima :) da, da.. to valjanje po govnima ili crkotini mmmm very nice :) cek, ovaj je adekvatniji smiley za to osecanje: meni je najbolji fazon kada smo bili, dok je jos bila mladja, na uscu, a treba nam malo duze da se vratimo na gajbu. pronadje neki zbun, gde se neko israo onako bogato i sva radosna pocne da se okrece i valja po tom govnetu/crkotini. dok ja stignem, vec je kasno. inace dobar fazon, setam pored nje dok se ostali ljudi okrecu i gledaju odakle to toliko smrdi zaista nikad nisam mogao da razdvojim crkotinu i govna, sta je gore. ne razumes...to se on maskira da lovi ...geni su cudo ... a vidi ga kako je srecan, milica :P jel to hoffnung ima bretonku?! :) kako bih volela da imam ponovo tog psa.... :( yes :) verujem ti. jel nemas sada uslova ili je nesto drugo? @assuck, hvala za srculence, sada cu da je pomazim i da joj kazem da je od jednog forumasa :)
April 13, 201510 yr zaista nikad nisam mogao da razdvojim crkotinu i govna, sta je gore. al ni crkotine nisu sve iste: dal je sveza, ili suva, oglodana, mesnata mrtva riba, ptica, macka... poluraspadnuti pacov je najgori... Edited April 13, 201510 yr by darling