Miralem Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 (edited) da, doneo sam krokodilski kauc iz doline nila da bi sluzio macci ko grebalica. obican namestaj nece ni da pipne. Edited February 9, 2015 by Miralem Link to comment
Milogled Bluff Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 to je fotka iz tzv milogledljevljeve perspektive, krvozedna macka se primice njegovom novom duksu, za kojeg je na buvljaku izdvojio cijelih 400 dinala. Cenjkao sam se i snizio na 370 Link to comment
Miralem Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 mislis dali su ti ga za dz, samo da odes i ne rasterujes musterije? Link to comment
Milogled Bluff Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Eto, pa ti posle kazi nekom nesto u poverenju... Link to comment
Frau Gabrijela Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Miraleme, preslatka ti je mačka. Baš je porasla. Link to comment
Miralem Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 narocito su joj nokti porasli. i zubine. Link to comment
Frau Gabrijela Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Ekekeke ???? U redu je to, neće se nameštaj sam uništiti. Link to comment
hoffnung Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 ne nego je smorena zbog toga sto je fotografisem. taj fazon joj je bio zanimljiv na pocetku, sada se bas smori, okrene glavu. sa godinama dolazi taj neki zreliji fazon volje: sta hoce i sta nece nikako i to mi je bas super. tako da je starost isto dobra u tom smislu sto oboje komuniciramo bez reci. Link to comment
Frau Gabrijela Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 (edited) i zabrinut (zabrinuta? liči mi na devojčicu.) presladak pas. deluje kao dobrica. edit: napisala sam pre nego što sam videla tvoj post :). Edited March 11, 2015 by Frau Gabrijela Link to comment
hoffnung Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 super je. ona je pticar i to joj je u krvi, ali kada mi dodju golubovi na prozor i udju u sobu, ona je super sa njima jer vidi da je tu energija moja, njihova i njena vrlo slicna. Link to comment
nisam ja Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 zaličio taj refleks u očima na tv. daj der pojasni svetlo. prozor i neko rano jutro? Link to comment
hoffnung Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 da, da ima taj tvsvetlo stil kada si napisao. mislim da je to [to je] zbog obrade. inace je prozor. 18.02.2015/16:06:34 Link to comment
Recommended Posts