Jump to content
IGNORED

Slike vasih ljubimaca

Cica83

Recommended Posts

Posted (edited)

da, doneo sam krokodilski kauc iz doline nila da bi sluzio macci ko grebalica. obican namestaj nece ni da pipne.

Edited by Miralem
Posted

to je fotka iz tzv milogledljevljeve perspektive, krvozedna macka se primice njegovom novom duksu, za kojeg je na buvljaku izdvojio cijelih 400 dinala.

Cenjkao sam se i snizio na 370 :fantom:

Posted

mislis dali su ti ga za dz, samo da odes i ne rasterujes musterije?

Posted

Eto, pa ti posle kazi nekom nesto u poverenju...

Posted

Miraleme, preslatka ti je mačka. Baš je porasla.

Posted

narocito su joj nokti porasli. i zubine.

Posted

Ekekeke ????

U redu je to, neće se nameštaj sam uništiti.

• 1 month later...
Posted

ne nego je smorena zbog toga sto je fotografisem. taj fazon joj je bio zanimljiv na pocetku, sada se bas smori, okrene glavu. sa godinama dolazi taj neki zreliji fazon volje: sta hoce i sta nece nikako i to mi je bas super. tako da je starost isto dobra u tom smislu sto oboje komuniciramo bez reci.

Posted (edited)

i zabrinut (zabrinuta? liči mi na devojčicu.) presladak pas. deluje kao dobrica.  :wub:

edit: napisala sam pre nego što sam videla tvoj post :).

Edited by Frau Gabrijela
Posted

super je. ona je pticar i to joj je u krvi, ali kada mi dodju golubovi na prozor i udju u sobu, ona je super sa njima jer vidi da je tu energija moja, njihova i njena vrlo slicna.

Posted

zaličio taj refleks u očima na tv. daj der pojasni svetlo. prozor i neko rano jutro?

Posted

da, da ima taj tvsvetlo stil kada si napisao. mislim da je to [to je] zbog obrade. inace je prozor. 18.02.2015/16:06:34