tazza Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 (edited) Super macosi, fss! Evo i moje 2 podrške: edip: sasvim primereno da mi ovo bude 666. post. Edited January 29, 2015 by tazza Link to comment
belch Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 kako se ovaj (ova?) na prozoru utopio među biljke, nisam ga ni primetila :D btw kako ti biljke prežive prisustvo mačaka? mi smo saksije morali na plafon da dižemo Link to comment
tazza Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 stariji je samo na jednu kidisao, ove ostale uglavnom ne diraju. U ovom domaćinstvu biljke ubija ljudski rod. Link to comment
slepa živana Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 zanimljivi neki krelci, malo crnci malo belci Link to comment
Indy Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Fss to nesto na temu Kusturice. Slatki su, mada se uvek strecnem kad vidim macu u ves masini. Link to comment
belch Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 obe su devojčice tako da ništa kusturica :D maca u veš mašini je na kraju krenula da je vrti pa je više ličila na hrčka Link to comment
Frau Gabrijela Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 sjajne su mačke! da upadnem na mačeću stranu. još ova fotka mi je ostala, stoji u aparatu od nove godine, bila sam lenja da prebacim. Link to comment
Miralem Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 to je fotka iz tzv milogledljevljeve perspektive, krvozedna macka se primice njegovom novom duksu, za kojeg je na buvljaku izdvojio cijelih 400 dinala. Link to comment
aram Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 jebo duks, nego jel ovo neka krokodilska koza, burzujcino? Link to comment
Recommended Posts