April 9Apr 9 1 hour ago, Klara said:Jel znate da kad guglate "jazavičar", postoji opcija da čujete kako laje, hahahedit: gle, i buldog : DNesto se gugl igrao - kad ukucas dog pojavi ti se sapica, klilnes na nju i onda mozes da lupas sapice po ekranu. Ne znam cemu to sluzi, ali etoBtw, moj zlatni retriver uopste ne laje ovako kao guglovDa ne bude samo off, evo i slicka, friska od danas Edited April 9Apr 9 by fargo
April 11Apr 11 17 hours ago, kronostime said:Ilija dok ceka prolecekako u kreka weso stavljaš drvo, ta peć je pravljena za ugalj i to jačimislim možeš unutra bilo šta ali kapiram da mnogo više troši drveta
April 11Apr 11 11 hours ago, Klara said:Imaš prekrasni rep, Ilija!Smireno ceka dok ga timarim.Inace, ima jednu blesavu naviku: cim cuje sirene policije ili vatrogasaca - odmah pocne i on da zavija isto.`Ajd sto danju to radi, ali Ilija, pobogu - sto nocu?15 minutes ago, Eleniko said:kako u kreka weso stavljaš drvo, ta peć je pravljena za ugalj i to jačimislim možeš unutra bilo šta ali kapiram da mnogo više troši drvetaStavljam briket - gori skoro bez ostataka, postize dobru temperaturu, a i manje cadji u cunkovima i dimnjaku.Dodatni plus - lep pogled na vatricu uz casu nekog konjaka, rakije ili vina u ruci u hladniim nocima, a i psic voli da se izvali ispred pa imam i "krzno" ispred "kamina". Edited April 11Apr 11 by kronostime
April 16Apr 16 Djuronajlepsi pas na svetugonic potocnih rakova*Freeimage.hostDjuro3Image Djuro3 hosted in Freeimage.hosthttps://freeimage.host/i/30Pk2Vfhttps://freeimage.host/i/30PkdoG*dok smo ziveli u zemunu cesto smo isli na dunavdjuro, iako je voleo setnje do i pored reke, narocito u pratnji dare (komsinka sa obliznjeg gradilista, prelepa, doduse znatno veca od djura, ali kad je ljubav znala za granice? ), najblaze receno nije voleo da ulazi u vodu, pa su ga lokalni alasi, matori zajebanti zvali "zemunski gonic somova" Edited April 16Apr 16 by pbg12345
April 26Apr 26 41 minutes ago, glibav said:Ovako i ja kad jedva dočekam da gosti odu, pa se bacim na slatkiše koje su mi doneli. :')edit: moj wub ide i na simpatičan tepih. <3 Edited April 26Apr 26 by Klara
Wednesday at 08:134 days sutra nam je divan dan divan danžozefina proslavlja 6 godinica ne znam da li me je ikada jedno ljudsko biće usrećilo kao ovaj mali zvrknaravno, ne znam da li je datum tačan, sasvim sigurno da nije ali tako smo procenilida je imala mesec dana kada su je iranske izbeglice donele u beograd iz kampa u bogovađi gde je rođenai ostavile nama bila je veličine pola ženske patike, pa smo procenili da te sredine juna 2019 ima nekih mesec danažozi da nam živiš još najmanje 2x ovoliko, volimo tesledeće je da ustanovimo neki rođiš bubiju, njemu ni godine ne znamo. znam kada sam ga prvi put video, od tada je prošlo 7 godina. znači 8 minimum....
3 hours ago3 hr javljaju iz postojbine da je bio emir i izvrsio masakr sisalicom. posto je to seoski frizer i sisa pse koji su tokom zime i proleca nakupili bogatu kolekciju ucebanih cvorova i cicaka, nema frizura, brada, siski... ostale su samo peruske na vrhu repova.dva delikventa, smanjeni na pola, cekaju veceru:poz
2 hours ago2 hr jesam. poslednji put zimus, rani sklupcana na stolici, kao jastuce. tibetanci se ne linjaju sezonski, nego kao ljudi - stalno po malo. zato dlaka moze da im izraste dugacka, do zemlje. ako se pusta, mora stalno da se ceslja.kad gledam slike izlozbenih pasa, pomislim da smo i ja i moji psi srecni sto smo postedjeni te robije. za leto se napravi marinska frizura, da ne pomru od vrucine, i to je to. slobodna deca montenegra!poz Edited 2 hours ago2 hr by le petit nicolas