Jump to content

Slike vasih ljubimaca

Featured Replies

1 hour ago, Klara said:

Jel znate da kad guglate "jazavičar", postoji opcija da čujete kako laje, hahah

edit: gle, i buldog : D

Nesto se gugl igrao - kad ukucas dog pojavi ti se sapica, klilnes na nju i onda mozes da lupas sapice po ekranu. Ne znam cemu to sluzi, ali eto

Btw, moj zlatni retriver uopste ne laje ovako kao guglov

Da ne bude samo off, evo i slicka, friska od danas

20250409_181759.jpg

Edited by fargo

• Replies 5.6k
  • Views 513.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• upoznajte kiru, parts unknown. nađena sa sestricom negde na avali. portret iz oglasa kada smo je udomili   i skoro dva meseca sa nama      

• Dobio sam dozvolu moderacije da pišem ovde i hvala im Stigla je u naš dom preko foruma, bila je maca sa specijalnim potrebama, spremna za uspavljivanje Uspeli smo koliko toliko da joj promen

• Od sinoć smo foster home ove devojčice (10 meseci stara, od toga provela 6-7 u azilu, mnogo umiljata), držimo fige da će u narednih par sedmica dobro da se slaže sa Vildom, pa da je i zvanično usvojim

Posted Images

15 hours ago, Eleniko said:

muškarci, kad stigne leto

GoF3zN_W4AEQk5A?format=jpg&name=large

GoF3zPXXcAA2NN8?format=jpg&name=large

Braća...

Izležavanje.jpg

Ilija dok ceka prolece

sDexRVj.jpg

Imaš prekrasni rep, Ilija!

17 hours ago, kronostime said:
Ilija dok ceka prolecesDexRVj.jpg

kako u kreka weso stavljaš drvo, ta peć je pravljena za ugalj i to jači
mislim možeš unutra bilo šta ali kapiram da mnogo više troši drveta
11 hours ago, Klara said:
Imaš prekrasni rep, Ilija!

Smireno ceka dok ga timarim.
Inace, ima jednu blesavu naviku: cim cuje sirene policije ili vatrogasaca - odmah pocne i on da zavija isto.
`Ajd sto danju to radi, ali Ilija, pobogu - sto nocu?
laugh
15 minutes ago, Eleniko said:
kako u kreka weso stavljaš drvo, ta peć je pravljena za ugalj i to jači
mislim možeš unutra bilo šta ali kapiram da mnogo više troši drveta

Stavljam briket - gori skoro bez ostataka, postize dobru temperaturu, a i manje cadji u cunkovima i dimnjaku.

Dodatni plus - lep pogled na vatricu uz casu nekog konjaka, rakije ili vina u ruci u hladniim nocima, a i psic voli da se izvali ispred pa imam i "krzno" ispred "kamina". laugh

Edited by kronostime

Macak Mosha je zauzeo kucni racunar :)

hikUeYy.jpg

Djuro

najlepsi pas na svetu

gonic potocnih rakova*

Freeimage.host
No image preview

Djuro3

Image Djuro3 hosted in Freeimage.host

https://freeimage.host/i/30Pk2Vf

https://freeimage.host/i/30PkdoG

*dok smo ziveli u zemunu cesto smo isli na dunav

djuro, iako je voleo setnje do i pored reke, narocito u pratnji dare (komsinka sa obliznjeg gradilista, prelepa, doduse znatno veca od djura, ali kad je ljubav znala za granice? ), najblaze receno nije voleo da ulazi u vodu, pa su ga lokalni alasi, matori zajebanti zvali "zemunski gonic somova" fur laugh

Edited by pbg12345

On 9.4.2025. at 23:44, aram said:

dabre!

8A95FF4B-E0E7-42B0-A7EB-4A4E67178E6A.JPG

franc-jozef-830x0.jpg

• 2 weeks later...

PXL_20250314_185124398.MP.jpgIMG_2225.JPG

41 minutes ago, glibav said:

PXL_20250314_185124398.MP.jpg

Ovako i ja kad jedva dočekam da gosti odu, pa se bacim na slatkiše koje su mi doneli. :')

edit: moj wub ide i na simpatičan tepih. <3

Edited by Klara

• 3 weeks later...

sutra nam je divan dan divan dan

žozefina proslavlja 6 godinica

ne znam da li me je ikada jedno ljudsko biće usrećilo kao ovaj mali zvrk

naravno, ne znam da li je datum tačan, sasvim sigurno da nije ali tako smo procenili

da je imala mesec dana kada su je iranske izbeglice donele u beograd iz kampa u bogovađi gde je rođena

i ostavile nama

bila je veličine pola ženske patike, pa smo procenili da te sredine juna 2019 ima nekih mesec dana

žozi da nam živiš još najmanje 2x ovoliko, volimo te

280592950_10158733632317643_444966820157

sledeće je da ustanovimo neki rođiš bubiju, njemu ni godine ne znamo. znam kada sam ga prvi put video, od tada je prošlo 7 godina. znači 8 minimum....

javljaju iz postojbine da je bio emir i izvrsio masakr sisalicom. posto je to seoski frizer i sisa pse koji su tokom zime i proleca nakupili bogatu kolekciju ucebanih cvorova i cicaka, nema frizura, brada, siski... ostale su samo peruske na vrhu repova.

dva delikventa, smanjeni na pola, cekaju veceru:
IMG-344e993e78ff93b52e6e76227c67f29c-V.jpg

IMG-3809444e75ec7b9d667763191c2b3958-V.jpg

poz

ja ih se ne sećam čupavih, jel si kačila?

jesam. poslednji put zimus, rani sklupcana na stolici, kao jastuce. tibetanci se ne linjaju sezonski, nego kao ljudi - stalno po malo. zato dlaka moze da im izraste dugacka, do zemlje. ako se pusta, mora stalno da se ceslja.

kad gledam slike izlozbenih pasa, pomislim da smo i ja i moji psi srecni sto smo postedjeni te robije. za leto se napravi marinska frizura, da ne pomru od vrucine, i to je to. slobodna deca montenegra!

poz

Edited by le petit nicolas