Mauci Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Odlicni su. Sinoc mi je bio najbolji Willie:"I laugh to fit in, but I still don't get it."
nbg4ever Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 (edited) D-day is June 6th! Are you writing it down, Fritz??? Edited February 22, 2010 by nbg4ever
jms_uk Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Hoce li pauza koja trenutno traje za razne serije biti dugacka?Ove nedelje skinuh samo Lost za sebe i Cold Case za tatu - a pratimo zajedno oko 10 serija...
mandingo Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Pauza je zbog Olimpijade. Sve serije (koje ti gledas) nastavljaju vec sledece nedelje. Supernatural jos mesec dana. :(
Arkadija Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Prati li neko Capricu, da li je čemu? Vidim da ima već 5 epizoda.
Filipenko Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Mislim da mogu da preporučim The Deep End za one koji vole zanimljivu, neobaveznu, pitku seriju. Sasvim solidna stvar.
deeps Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Preporuka za Men of a Certain Age. Prati li neko Capricu, da li je čemu? Vidim da ima već 5 epizoda.Previse je rano za neke ozbiljne komentare. Pratim je i manje vise mi je OK i zanimljivo.
Arkadija Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 (edited) Preporuka za Men of a Certain Age. Meni to liči na seriju koja je išla na B92 pre jedno 7-8 godina, bila je engleska i zvala se "Večiti dečaci", i imala je sjajne dijaloge i glumačku podelu. Edited March 1, 2010 by Arkadija
deeps Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 (edited) Secam se te serije sa B92. Pratio sam je tada, mada sa preskocima jel to je jedini nacin na nasim kanalima zbog varijabilnih termina. Sad, kad si je pomenula vidim da donekle lice, mada dok sam gledao ovu ta engleska mi nije pala na pamet. Mozda zato sto je nisam pratio skroz redovno, ili sto je bilo davno. Cinim mi se da su ipak likovi u ovoj nekako prizemniji i neko s kim se moze lakse poistevetiti od ovih iz Engleske. Edited March 1, 2010 by deeps
copkillah Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Jel ima ovde ljubitelja BSG prequela, Caprica.... izašlo 3 epizode i to IMO prilično dobre.Ja počeo da pratim u fullu i dopada mi se, serija baš obećava :)A da ne pričam što je Zoe (Alessandra Toreson) :wub:
Jolly Roger Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=t0kk8DvzhuoSteta sto je vecina ovog izgubljena, prepajtonovska era...
Frank Pembleton Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Danas gledao epizodu "Spin City" gde M.J.F. (tj. njegov lik) oprasta.Jbga bolest uzela maha , meni je ipak bilo dirljivo...
Hamlet Strašni Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 (edited) To je jedna od retkih epizoda koje se secam i posle 10 godina.edit:Odgledao sam prvu epizodu AMerican dad (pri kraju sam sa family guy) nisam odusevljen. Tj razocaran sam Edited March 10, 2010 by dusan1975
Sludge Factory Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Danas gledao epizodu "Spin City" gde M.J.F. (tj. njegov lik) oprasta.Jbga bolest uzela maha , meni je ipak bilo dirljivo...Sad bas uhvatih zadnjih desetak minuta epizode na Fox Life-u. Nisam je ranije nikad gledao, jer sam seriju pratio samo sporadicno (kad natrcim na nju na TV-u). Serija mi je inace bila onako za opustanje sasvim ok. MJF je car. 1 je Marty McFly! :)
Jolly Roger Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Samo da najavim/podsetim ljude da 14.03.2010. godine pocinje miniserija od 10 epizoda The Pacific (HBO). Radila je ekipa koja je odgovorna za Band of Brothers. Ovo moze da bude odlicno, serija obecava...IMDbWikipediahttp://www.youtube.com/watch?v=e99B80crU3E
Recommended Posts