February 22, 201015 yr Odlicni su. Sinoc mi je bio najbolji Willie:"I laugh to fit in, but I still don't get it."
February 22, 201015 yr D-day is June 6th! Are you writing it down, Fritz??? Edited February 22, 201015 yr by nbg4ever
February 25, 201015 yr Hoce li pauza koja trenutno traje za razne serije biti dugacka?Ove nedelje skinuh samo Lost za sebe i Cold Case za tatu - a pratimo zajedno oko 10 serija...
February 26, 201015 yr Pauza je zbog Olimpijade. Sve serije (koje ti gledas) nastavljaju vec sledece nedelje. Supernatural jos mesec dana. :(
February 28, 201015 yr Mislim da mogu da preporučim The Deep End za one koji vole zanimljivu, neobaveznu, pitku seriju. Sasvim solidna stvar.
February 28, 201015 yr Preporuka za Men of a Certain Age. Prati li neko Capricu, da li je čemu? Vidim da ima već 5 epizoda.Previse je rano za neke ozbiljne komentare. Pratim je i manje vise mi je OK i zanimljivo.
March 1, 201015 yr Preporuka za Men of a Certain Age. Meni to liči na seriju koja je išla na B92 pre jedno 7-8 godina, bila je engleska i zvala se "Večiti dečaci", i imala je sjajne dijaloge i glumačku podelu. Edited March 1, 201015 yr by Arkadija
March 1, 201015 yr Secam se te serije sa B92. Pratio sam je tada, mada sa preskocima jel to je jedini nacin na nasim kanalima zbog varijabilnih termina. Sad, kad si je pomenula vidim da donekle lice, mada dok sam gledao ovu ta engleska mi nije pala na pamet. Mozda zato sto je nisam pratio skroz redovno, ili sto je bilo davno. Cinim mi se da su ipak likovi u ovoj nekako prizemniji i neko s kim se moze lakse poistevetiti od ovih iz Engleske. Edited March 1, 201015 yr by deeps
March 5, 201015 yr Jel ima ovde ljubitelja BSG prequela, Caprica.... izašlo 3 epizode i to IMO prilično dobre.Ja počeo da pratim u fullu i dopada mi se, serija baš obećava :)A da ne pričam što je Zoe (Alessandra Toreson) :wub:
March 10, 201015 yr http://www.youtube.com/watch?v=t0kk8DvzhuoSteta sto je vecina ovog izgubljena, prepajtonovska era...
March 10, 201015 yr Danas gledao epizodu "Spin City" gde M.J.F. (tj. njegov lik) oprasta.Jbga bolest uzela maha , meni je ipak bilo dirljivo...
March 10, 201015 yr To je jedna od retkih epizoda koje se secam i posle 10 godina.edit:Odgledao sam prvu epizodu AMerican dad (pri kraju sam sa family guy) nisam odusevljen. Tj razocaran sam Edited March 10, 201015 yr by dusan1975
March 11, 201015 yr Danas gledao epizodu "Spin City" gde M.J.F. (tj. njegov lik) oprasta.Jbga bolest uzela maha , meni je ipak bilo dirljivo...Sad bas uhvatih zadnjih desetak minuta epizode na Fox Life-u. Nisam je ranije nikad gledao, jer sam seriju pratio samo sporadicno (kad natrcim na nju na TV-u). Serija mi je inace bila onako za opustanje sasvim ok. MJF je car. 1 je Marty McFly! :)
March 11, 201015 yr Samo da najavim/podsetim ljude da 14.03.2010. godine pocinje miniserija od 10 epizoda The Pacific (HBO). Radila je ekipa koja je odgovorna za Band of Brothers. Ovo moze da bude odlicno, serija obecava...IMDbWikipediahttp://www.youtube.com/watch?v=e99B80crU3E