bosque Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 odgledao dve epizode boardwalk empire, smorio se nevidjeno Link to comment
Bright Billy Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 Gledaj dalje. Prva epizoda je totalni klise, i ja sam za malo tu odustao. Serija je inace odlicna. Link to comment
Nebojsa Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 +1 sjajno napisano, odlican casting, fenomenalna gluma (pored nuckyja, briljantni michael shannon i michael williams, te bobby cannavale). citao kasnije da je dobar deo likova inace napisan po stvarnim ljudima iz tog vremena/miljea. od mene 9/10. kao sto rece kolega iznad, dati joj malo vremena, ako ne drzi posle prve sezone - odustati, sta drugo. Link to comment
katamaran Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 Od mene 11/10 Odlicnost od pocetka do kraja Link to comment
Mil@n Posted January 19, 2017 Share Posted January 19, 2017 Krenuo sa daredevilom. Posle dve epizode, nekako mi je to neubedljivo. No možda je i do mog lošeg raspoloženja u kome sam poslednjih 4, 5 dana koje je na skali od 0-10 nekih -16. Link to comment
scab Posted January 19, 2017 Share Posted January 19, 2017 Krenuo sa daredevilom. Posle dve epizode, nekako mi je to neubedljivo. No možda je i do mog lošeg raspoloženja u kome sam poslednjih 4, 5 dana koje je na skali od 0-10 nekih -16. sačekaj barem da se kingpin malo razmaše. jedan od najboljih negativaca/glumaca. ja ovih dana legao na: always sunny tradicionalno ubijaju, workaholics (ponovo krenuli. always sunny light), i nova comedians in cars sezona zanimljivo počela, the good place (sve bolje i bolje), black-ish (ima sjajnih momenata), lucifer (gledam za druga i ne mogu da prestanem), emerald city (mislim da neću dalje gledati), modern family (zakucano u mestu), simpsons (standard, jebiga. dobra bila ova dvoepizoda), bruklin 99 (dobra sezona), portlandia (istrošio mi se fazon), ash vs evil dead (obeležio mi prošlu godinu), people of earth (bila super fun prva sezona), sherlock (dobar al ne mogu brate više klifhengere da gutam)... Link to comment
James Marshall Posted January 19, 2017 Share Posted January 19, 2017 Alal ti vjera, šta si strpao u ove dane, meni bi trebalo brat bratu gdinu dana da to sve isčekiram kako valja Link to comment
boshoku Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 mozak u ler i http://www.imdb.com/title/tt1888075/ Link to comment
Frank Pembleton Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 mozak u ler i http://www.imdb.com/title/tt1888075/ Uuuu pa to je do jaja serijica...Razočarao sam se kad su ubili oriđiđija, ali i naslednik se dobro pokazao... Link to comment
Arkadija Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 (edited) Ako nekoga zanima, počela druga sezona serije Colony. Za sada bile 2 epizode, a u prvoj su nam konačno rekli nešto više o momentu samog početka alijenske okupacije i da je , to sve naravno, pripremano sa kolaboratorima na Zemlji, još od 1969.g Edited January 20, 2017 by Arkadija Link to comment
boshoku Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Colony i ako gledam i najgrđi treš, a ako je sf, ovo mi apsolutno nije leglo - 2 epizode 1. serijala, na silu pogledah Link to comment
Malvo Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 Ako nekoga zanima, počela druga sezona serije Colony. Za sada bile 2 epizode, a u prvoj su nam konačno rekli nešto više o momentu samog početka alijenske okupacije i da je , to sve naravno, pripremano sa kolaboratorima na Zemlji, još od 1969.g Prvi put cujem, a vidim solidne ocene... Vredi li pocinjati? Link to comment
mustang Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 (edited) u krivu sam kameru gledala Edited January 21, 2017 by mustang Link to comment
Recommended Posts