Jump to content

O serijama

Featured Replies

Vala, ko je u tom fazonu, bolje na BBC Earth da prati dokumentarnu seriju "Svalbard: Life on the edge". Sve najbolje iz Fortitjuda je tamo, bez gluposti scenarista :D

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

A jeste, ali opet. Nekako je bilo interesantno na pocetku. Mozda pocetak opet bude interesantan.

Bacice se pogled na doticni Svalbard.

Edited by Malvo

Koliko sam se ja bio primio na prvih nekoliko epizoda. Ta serija mi je bolna tačka, koliko sam se razočarao. 

Koliko sam se ja bio primio na prvih nekoliko epizoda. Ta serija mi je bolna tačka, koliko sam se razočarao.

Takođe. Naravno, prokleti smo, navući ćemo se opet...

U međuvremenu ljuštim viski i gledam midsomer murders ...

eee,daa, kad se setim tog fortitjuda nije mi dobro

gleda li neko the originals? :))

ja recikliram ponovo od prve sezone...nick me neverovatno zabavlja  :)

Ako nekog zanima izasao The Blacklist S04E10 ima i domaci prevod, ako je bas neophodan :)

A je l' valja serija? Odgledao sam, površno, prvu sezonu i odustao posle par epizoda druge.

....greska

Edited by Sara

Upravo se vratio od komšnice, vidim stigla nova epizoda Taboo-a, impresije posle gledanja. :)

Upravo se vratio od komšnice, :)

:naughty:

sad mi je jasno zasto se odusevljavao na westworld :D

Edited by mustang

Odlična je epizoda, bilo šta da napišem, samo bih nekome pokvario užitak. Biće vremena za diskusiju kada svi odgledaju. :)

Dobar je Tabu, odavno nisam gledala seiju koja je tako dinamična, interesantna i lepo snimljena i odglumljena za 10.

Au šta mi sve izašlo od rezultata u Pajrat Bej pretrazi kad sam ukucao "Taboo" :s_w: