January 9, 20178 yr Zbindžovao "Show me a hero" i fino je to ispalo... I saundtrek nije loš :) ....shit has hit the fan...
January 10, 20178 yr danas nam je premijera....a kako je krenulo stici cu nikada... neverovatno, nikada vise se nije nudilo serija a uhvatila me potpuna bezdusnost. osim tabua.
January 10, 20178 yr odgledo 1. epizodu tabua, ok, no mi je tom hardi, vazda iritantan, osim u u ovom, fantastičnom, noćnom ostvarenju http://www.imdb.com/title/tt2692904/?ref_=nm_flmg_act_14
January 10, 20178 yr ako je neko gledao wuthering heights sa tom hardijem, ima li neke slicnosti izmedju toga i tabua?
January 10, 20178 yr Svidja mi se Taboo. Jednostavan ali zanimljiv zaplet, prljavstina, mracenje, Tom Hardi, Dzonatan Prajs... sve kul. Gledace se.
January 11, 20178 yr Svidja mi se Taboo. Jednostavan ali zanimljiv zaplet, prljavstina, mracenje, Tom Hardi, Dzonatan Prajs... sve kul. Gledace se. koji zonfa, jel ima i borenja il ugl neko kenjanje?
January 11, 20178 yr koji zonfa, jel ima i borenja il ugl neko kenjanje? Bice borenja u najavi. Za sada ima samo mrstenje i pretnje.
January 11, 20178 yr Gledao prvu epizodu The OA šta će od ovoga da bude pojma nemam.Odustani dok je vreme, ništa neće da bude, ja gledala 3 epizode, dosadno do zla boga