korindjar Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Jel izasao dvd rip za 4. sezonu It's Always Sunny In Philadelphia?sve sto nalazim je tv
Zoidberg Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Postoji dvd rip na netu.Samo, ne znam čemu jurenje dvd-ripa. Ukoliko izvor tv-ripa ima HD poreklo, po mojoj proceni (za dobar deo serija), tu nema nikakve prednosti za dvd-rip. U najboljem slučaju, kvalitet je isti, ako već ne preteže na stranu hdtv-ripa. ;)
sherman Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 nisam zalazio na ovaj topic, tako da ne znam da li je bilo. jedna od omiljenijih serija mi je FAST SHOWcarevi
*edited by mod Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Vaistinu carevi. Steta sto nisu malo duze potrajali.
Lloyd Wyman Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 lie to me je jedna od najboljih, ako ne i najbolja serija koja se trenutno prikazuje u americi. a, tim roth je apsolutni car.da, da, malcice sam pod utiskom. :D ali, tim roth je i dalje apsolutni car.
Boycie Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Preporuka za laganu špijunsku komediju Chuckhttp://www.imdb.com/title/tt0934814/Prilično zabavna i jednostavna serija sa dosta twistova, sjajna za prekraćivanje vremena :)
freakns Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 odgledah Flash Forward sto je izaslo do sada... i nije tako lose... jeste da smaraju sa "oh, my love, our love is so deep, my love" i ostalim mandingo style+spanska serija momentima, ali generalno moze da prodje...jedino sto vec vidim da ce da razvuku na 7 sezona i da cu na pola druge da ispizdim i odustanem od gledanja...
pp34 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 deveta i deseta epizoda dollhousa objasnile, pojasnile, nacrtale, potpisale, zapecatile ... joss je majka, kad je video da ga ukidaju napravio je ono sto smo i zeleli od ostatka serije
deeps Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Bas juce gledao. Da ga nisu ukinuli, razlvlacio bi i ko zna na sta bi licilo. Ovako, jeste da se neke stvari mnogo brzo odvijaju ali bolje i tako nego da razvlace na 5 sezona. Da je planirao 3 sezone i rasporedio radnju na taj period ne bi ga ukunuli posle 2 sezone.
korindjar Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 danas sam pogledao pnovo sve epizode generation killa
Lancia Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 posle sto godina gledam neku seriju. dobri zabari.
mojo Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 danas sam pogledao pnovo sve epizode generation killa Amin to that!
nemoderisani Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 it's always sunny in philadelphia na hrt2 upravo!Upravo odgledao sve epizode u jednom dahu. Uvek kad to uradim osecam se kao neki klinac koji dobije brdo slatkisa i pojede ih za jedno vece, a onda sutra zali sto je jedino slatko u kuci 'leba i dzema (citaj Kalifornikejsn).
Jolly Roger Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 The Day of the Triffids (2009)Cetvorocasovna mini-serija (dve epizode) po cuvenom delu John-a Wyndham-a u BBC produkciji... je l' odgled'o neko... utisci?
Recommended Posts