Jump to content

O serijama

Featured Replies

Jel izasao dvd rip za 4. sezonu It's Always Sunny In Philadelphia?sve sto nalazim je tv

Postoji dvd rip na netu.Samo, ne znam čemu jurenje dvd-ripa. Ukoliko izvor tv-ripa ima HD poreklo, po mojoj proceni (za dobar deo serija), tu nema nikakve prednosti za dvd-rip. U najboljem slučaju, kvalitet je isti, ako već ne preteže na stranu hdtv-ripa. ;)

ovaj tesko

nisam zalazio na ovaj topic, tako da ne znam da li je bilo. jedna od omiljenijih serija mi je FAST SHOWcarevi_40046595_203death.jpgRowley_Birkin_QC.PNG_38793297_swisstoni_bbc150.jpg

Vaistinu carevi. Steta sto nisu malo duze potrajali.

lie to me je jedna od najboljih, ako ne i najbolja serija koja se trenutno prikazuje u americi. a, tim roth je apsolutni car.da, da, malcice sam pod utiskom. :D ali, tim roth je i dalje apsolutni car.

Preporuka za laganu špijunsku komediju Chuckhttp://www.imdb.com/title/tt0934814/Prilično zabavna i jednostavna serija sa dosta twistova, sjajna za prekraćivanje vremena :)

odgledah Flash Forward sto je izaslo do sada... i nije tako lose... jeste da smaraju sa "oh, my love, our love is so deep, my love" i ostalim mandingo style+spanska serija momentima, ali generalno moze da prodje...jedino sto vec vidim da ce da razvuku na 7 sezona i da cu na pola druge da ispizdim i odustanem od gledanja...

deveta i deseta epizoda dollhousa objasnile, pojasnile, nacrtale, potpisale, zapecatile ... joss je majka, kad je video da ga ukidaju napravio je ono sto smo i zeleli od ostatka serije :Hail:

Bas juce gledao. Da ga nisu ukinuli, razlvlacio bi i ko zna na sta bi licilo. Ovako, jeste da se neke stvari mnogo brzo odvijaju ali bolje i tako nego da razvlace na 5 sezona. Da je planirao 3 sezone i rasporedio radnju na taj period ne bi ga ukunuli posle 2 sezone.

danas sam pogledao pnovo sve epizode generation killa :blush:

posle sto godina gledam neku seriju. dobri zabari.237200893155RomanzoCriminale.jpg

danas sam pogledao pnovo sve epizode generation killa :blush:
Amin to that!
it's always sunny in philadelphia na hrt2 upravo!
Upravo odgledao sve epizode u jednom dahu. Uvek kad to uradim osecam se kao neki klinac koji dobije brdo slatkisa i pojede ih za jedno vece, a onda sutra zali sto je jedino slatko u kuci 'leba i dzema (citaj Kalifornikejsn).
Triffids%20Power%20Poster%20Smaller.jpgThe Day of the Triffids (2009)Cetvorocasovna mini-serija (dve epizode) po cuvenom delu John-a Wyndham-a u BBC produkciji... je l' odgled'o neko... utisci?