Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Jel izasao dvd rip za 4. sezonu It's Always Sunny In Philadelphia?sve sto nalazim je tv

Posted

Postoji dvd rip na netu.Samo, ne znam čemu jurenje dvd-ripa. Ukoliko izvor tv-ripa ima HD poreklo, po mojoj proceni (za dobar deo serija), tu nema nikakve prednosti za dvd-rip. U najboljem slučaju, kvalitet je isti, ako već ne preteže na stranu hdtv-ripa. ;)

Posted

nisam zalazio na ovaj topic, tako da ne znam da li je bilo. jedna od omiljenijih serija mi je FAST SHOWcarevi_40046595_203death.jpgRowley_Birkin_QC.PNG_38793297_swisstoni_bbc150.jpg

Posted

Vaistinu carevi. Steta sto nisu malo duze potrajali.

Posted

lie to me je jedna od najboljih, ako ne i najbolja serija koja se trenutno prikazuje u americi. a, tim roth je apsolutni car.da, da, malcice sam pod utiskom. :D ali, tim roth je i dalje apsolutni car.

Posted

odgledah Flash Forward sto je izaslo do sada... i nije tako lose... jeste da smaraju sa "oh, my love, our love is so deep, my love" i ostalim mandingo style+spanska serija momentima, ali generalno moze da prodje...jedino sto vec vidim da ce da razvuku na 7 sezona i da cu na pola druge da ispizdim i odustanem od gledanja...

Posted

deveta i deseta epizoda dollhousa objasnile, pojasnile, nacrtale, potpisale, zapecatile ... joss je majka, kad je video da ga ukidaju napravio je ono sto smo i zeleli od ostatka serije :Hail:

Posted

Bas juce gledao. Da ga nisu ukinuli, razlvlacio bi i ko zna na sta bi licilo. Ovako, jeste da se neke stvari mnogo brzo odvijaju ali bolje i tako nego da razvlace na 5 sezona. Da je planirao 3 sezone i rasporedio radnju na taj period ne bi ga ukunuli posle 2 sezone.

Posted

danas sam pogledao pnovo sve epizode generation killa :blush:

Posted

posle sto godina gledam neku seriju. dobri zabari.237200893155RomanzoCriminale.jpg

Posted
danas sam pogledao pnovo sve epizode generation killa :blush:
Amin to that!
Posted
it's always sunny in philadelphia na hrt2 upravo!
Upravo odgledao sve epizode u jednom dahu. Uvek kad to uradim osecam se kao neki klinac koji dobije brdo slatkisa i pojede ih za jedno vece, a onda sutra zali sto je jedino slatko u kuci 'leba i dzema (citaj Kalifornikejsn).