ToniAdams Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 islo na hbo, nem pojma imal na torentsima Link to comment
mustang Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 (edited) thx i nije te bilo na ppp i falio si :) Edited January 5, 2017 by mustang Link to comment
jiraiya Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 (edited) gde nadjes to? imaš na piratima, samo kucaj wasteland i traži torent gde piše valjda ex-yu subs, naši titlovi su nalepljeni, 1080p je verzija ima i na ulozu manjih fajlova, ranije nije bilo engleskih titlova, možda su do sad izbacili, pojma nemam, al ova prva varijanta ti je najjednostavnija Edited January 5, 2017 by jiraiya Link to comment
mustang Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 (edited) jbga, ja sam black flagged za downloads....meni treba direktan stream sa divljih sajtova...kao na primer watchepisodes.to Edited January 5, 2017 by mustang Link to comment
ToniAdams Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 thx i nije te bilo na ppp i falio si :) fala :) Link to comment
Bujodrag Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 (edited) imaš na piratima, samo kucaj wasteland i traži torent gde piše valjda ex-yu subs, naši titlovi su nalepljeni, 1080p je verzija ima i na ulozu manjih fajlova, ranije nije bilo engleskih titlova, možda su do sad izbacili, pojma nemam, al ova prva varijanta ti je najjednostavnija Je l to ovo http://www.imdb.com/title/tt0191748/ Edit, nije. Dajte imdb linak ili tako nešto, da nadjem na torentima i skinem pa da šerujem sa mustang ne mogu sad da tražim jer moram spavati, ako uspem Edited January 5, 2017 by Bujodrag Link to comment
ToniAdams Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 pa kucaj pustina na imdb. tako se kaze pustinja na cehoslovackom mozda nisu morali da prevode na engleski, buduci da je u pitanju ime mesta. Link to comment
jiraiya Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 (edited) http://www.imdb.com/title/tt5459168/?ref_=fn_al_tt_1 isto piše wasteland evo torenta svih epizoda Edited January 9, 2017 by luba Link to comment
Bujodrag Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Skida se :) Jbg, u poslednje vreme, umesto devojaka, skidaju mi se sve neki torenti <_< Link to comment
gagilija Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 (edited) ja progutah wire...nisam htela iz principa ranije, jer mi je homicide life on the street prva ljubav. super je naravno, samo se sad iznervirah kako je glupo stradao omar. od vas koji ste gledali, jel ono luter mahoni glumi patologa? prepoznala sam meldrika u ulozi urednika baltimore sun, i pojavio se manc u jednoj sceni u kafani. i sudija je isto bio detektiv u homicide... Edited January 5, 2017 by gagilija Link to comment
ToniAdams Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 pa omarova smrt je mozda glupa iz njegove perspektive ali je svakako prepuna vrlo jasne simbolike. jesu svi ovi iz houmsajda imali kameo, ima i zenskih. Link to comment
jiraiya Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 (edited) Skida se :) Jbg, u poslednje vreme, umesto devojaka, skidaju mi se sve neki torenti <_< teži posao je završen, sad samo treba da nadješ devojku koja bi gledala Pustinu nalepljeni titlovi idu gratis :D Edited January 5, 2017 by jiraiya Link to comment
Bujodrag Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Jeeeej. Dakle, ima nade i za ovakve kao što sam ja :0.6: Mada, lako ću za devojku, dajte da padnu cene ploča. Link to comment
Recommended Posts