Razzmatazz Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 A liturgija prilikom proslave Sv. Save ništa, a?
MayDay Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Ja sam u školu išla u doba Slobe, tako da nije bilo nikakvih liturgija. :-)
Skyhighatrist Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Marcella pristavljena, tenks :) Također, al' ne mogu da nađem 5. epizodu sa seedrima ceo dan...
Arkadija Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Marcella pristavljena, tenks :) +1 taman da popuni ovaj decembar. Također, al' ne mogu da nađem 5. epizodu sa seedrima ceo dan... Ja sam imala problem sa sedmom epizodom. Probaj na rarbg
Mil@n Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Počeo the crown. Odgledao samo jednu, za sada ništa što bi opravdalo ocenu 9, al videćemo šta nose sledeće epizode. Sent from my Nexus 6P
Skyhighatrist Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Probaj na rarbg Ma jesam, i na eztv i na demonoidu, ništa pametno...
alec harvey Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 odgledao prvih 4, odlicno za pred spavanje, bez cimanja, nema identifikacije, jezik savrsen, fraze raskosne, john lithgow igra churchilla, malo ga karikira... Neje kao Brendan Gleeson u Into Storm, al dobro sve to izgleda
kud u maglu Simoviću Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 jery se gleda pustinja sa hbo-a?
mjone Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Marcella pristavljena, tenks :) nemoj da se mucis ... serija je ocajna, jedva gledljiva ... nekako sam izdrzao do 5. epizode i odustao u zadnje vreme sve sam fail sa serijama, pogledam ovde po neku preporuku ali sve pogodim neki uzas marcella, homeland, the americans, night manager ... ovo su moje preporuke za "obavezno izbeci"
Pokojni Ruxin Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 (edited) Ja nisam hteo da mračim narod, a i napljuvao sam je već pre koji mesec kad sam pokušao gledati (sa promenljivim uspehom), ali da, isti utisak. Pravo loša serija, džabe i frielica i sve :( Edited December 5, 2016 by Ruxin
Kreator Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 nemoj da se mucis ... serija je ocajna, jedva gledljiva ... nekako sam izdrzao do 5. epizode i odustao u zadnje vreme sve sam fail sa serijama, pogledam ovde po neku preporuku ali sve pogodim neki uzas marcella, homeland, the americans, night manager ... ovo su moje preporuke za "obavezno izbeci" +1 dosadno u p.m.
Recommended Posts