December 3, 20168 yr Super, hvala svimaMarcella, britanska Sent from my iPhone using Tapatalk Edited December 3, 20168 yr by jms_uk
December 3, 20168 yr jms, ima li neko normalan u toj seriji ? Nema Ali pegavoj Engleskinji je oprosteno Sent from my iPhone using Tapatalk
December 4, 20168 yr Nema Ali pegavoj Engleskinji je oprosteno Sent from my iPhone using Tapatalk jes vala :) ....
December 4, 20168 yr sta se desilo sa hassanovim burazerom? srecom ima samo 8 epizoda.... koji sik fak!
December 4, 20168 yr I dalje ne znam odgovor na to, kao i na pitanje da li gledati WW ili ne (mada bih rekao 60% "Da"). Dobar kasting, pogotovo Talijani, ima dobrih momenata, dobrih kadrova, lijepih lokacija, nekih uvida, hemije među likovima. S druge strane, malo konfuzno pripovjedanje, nedostatak neke glavne ideje, konzistentnosti, malčice pretenciozno. Mislim, nisam se pokajao što sam gledao ali sam se na kraju osjetio malo iznevjerenim. Moglo je i bolje. Onima koje privlače muškarci (da ne uprostim rekavši ženama) dodaj još 15-20 procentnih poena na preporuku, pošto je Jude Law smoking hot u onoj papskoj odećici, sa sve crvenim papučama.