steins Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 A otkud ti da če biti druge sezone? Sent from my D6503 using Tapatalk
nautilus Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 generation kill. mini serija o izvidjackom bataljonu marinaca u iraku. 10/10
MiddleClass Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 generation kill. mini serija o izvidjackom bataljonu marinaca u iraku. 10/10 +milion
kud u maglu Simoviću Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 generation kill. mini serija o izvidjackom bataljonu marinaca u iraku. 10/10mene ništa specijalnoneki pseudo dokumentarni stil. ni tamo ni vamo odgledao i zaboravio
Zavrzan Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 mene ništa specijalno neki pseudo dokumentarni stil. ni tamo ni vamo odgledao i zaboravio +1 par scena mi ostalo u pamcenju
Moća Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Meni je interesantan zbog toga što su radili isti ljudi kao Band of Brothers i vidi se koliko se promenio način ratovanja.
Ravanelli Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Meni je Generation Kill serija na kvadrat. Sleng & dijalozi, gluma Ransonea, drilovanje oko brkova, akcija, Skagsard i Sands... Ne znam kako im dati manje od 10? Inace seriju je radio David Simon
James Marshall Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 I dalje ne znam odgovor na to, kao i na pitanje da li gledati WW ili ne (mada bih rekao 60% "Da"). Dobar kasting, pogotovo Talijani, ima dobrih momenata, dobrih kadrova, lijepih lokacija, nekih uvida, hemije među likovima. S druge strane, malo konfuzno pripovjedanje, nedostatak neke glavne ideje, konzistentnosti, malčice pretenciozno. Mislim, nisam se pokajao što sam gledao ali sam se na kraju osjetio malo iznevjerenim. Moglo je i bolje.
3opge Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 LOVESICK (aka SCROTAL RECALL) meni jako fina serija, retko simpaticni glavni likovi, spicio sam je u 2 dana, jedva cekam da snime 3. sezonu. tipicna britanska emocionalnost, nesto sto amerikanci nikada ne bi mogli da naprave, ne mogu da objasnim zasto.
Kreator Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Da li imate da preporučite još neki homeland za siromašne, osim berlin station? Još kada bi bio dobar kao berlin station bilo bi super. :-)
morgana Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 (edited) mladi papan je (stilski) sorentino susrece true blood, samo bez vila i pumodlaka i manje zabavno. serija ne zna gdje ce sa sobom. Edited December 1, 2016 by morgana
Recommended Posts