Jump to content

O serijama

Featured Replies

A otkud ti da če biti druge sezone?

Sent from my D6503 using Tapatalk

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

Pa eto nije me mrzilo da guglam.

generation kill. mini serija o izvidjackom bataljonu marinaca u iraku. 10/10

thx baci ce se pogled

+milion

mene ništa specijalno

neki pseudo dokumentarni stil. ni tamo ni vamo

odgledao i zaboravio

:mellow:

mene ništa specijalno

neki pseudo dokumentarni stil. ni tamo ni vamo

odgledao i zaboravio

:mellow:

+1

par scena mi ostalo u pamcenju

Meni je interesantan zbog toga što su radili isti ljudi kao Band of Brothers i vidi se koliko se promenio način ratovanja.

Meni je Generation Kill serija na kvadrat.

Sleng & dijalozi, gluma Ransonea, drilovanje oko brkova, akcija, Skagsard i Sands... Ne znam kako im dati manje od 10?

Inace seriju je radio David Simon

vrijedi li gledati mladog papu?

I dalje ne znam odgovor na to, kao i na pitanje da li gledati WW ili ne (mada bih rekao 60% "Da").

Dobar kasting, pogotovo Talijani, ima dobrih momenata, dobrih kadrova, lijepih lokacija, nekih uvida, hemije među likovima.

S druge strane, malo konfuzno pripovjedanje, nedostatak neke glavne ideje, konzistentnosti, malčice pretenciozno. Mislim, nisam se pokajao što sam gledao ali sam se na kraju osjetio malo iznevjerenim. Moglo je i bolje.

Hvala, probacu, pa kako bude :)

LOVESICK

(aka SCROTAL RECALL)

meni jako fina serija, retko simpaticni glavni likovi, spicio sam je u 2 dana, jedva cekam da snime 3. sezonu.

tipicna britanska emocionalnost, nesto sto amerikanci nikada ne bi mogli da naprave, ne mogu da objasnim zasto.

Da li imate da preporučite još neki homeland za siromašne, osim berlin station?

Još kada bi bio dobar kao berlin station bilo bi super. :-)

mladi papan je (stilski) sorentino susrece true blood, samo bez vila i pumodlaka i manje zabavno. serija ne zna gdje ce sa sobom.

Edited by morgana