gagilija Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 ima i francuska disparue aka dissapearance http://www.imdb.com/title/tt3687802/ prilicno dobra, malo me podseca na forbrydelsen, ali nije toliko razvucena, ima samo 8 epizoda
Frank Pembleton Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 +1 odlicne su i prva i druga sezona. kraj prve mi je jeziv Jezivo. Gledali i onda muk u sobi par minuta...
ToniAdams Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 ja ne znam, poceo prvu i posle druge epizode stao, nekako mi sve vec vidjeno i neubedljivo.
Čutura Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 krenuo the grand tour, jako.. http://youtu.be/tMLegGWVoAQ
jms_uk Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Je li pominjana Marcella? Uhvatio u avionu, imaju celu seriju. Pogledao prve dve, dosta u stilu skandi krimi serija. Anna Friel dobra. Sent from my iPhone using Tapatalk
Kreator Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 The Missing izuva™ jel to ovo? http://www.imdb.com/title/tt3877200/?ref_=nv_sr_1
jiraiya Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 (edited) Gledam onaj Z Nation :D prvo sam odustao nakon par epizoda ali kasnije postaje fenomenalno, vrhunska trešina, oduševljavaju me sa forama, maltene svaku epizdou smisle nešto novo, humor ok, hemija izmedju likovima super i što je najveće iznenadjenje i više nego pristojna priča koja se lepo razvija Edited November 22, 2016 by jiraiya
Kreator Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 (edited) :( Ta sam, siromaštvo nemreš sakriti ni izborom serije Sa kašljeljem se nekako i snalazim bright billy je baš dobro opisao ovu seriju u 3 reči : homeland za siromašne. s obzirom da homeland obožavam, ova serija mi je baš prijatno legla. neka jaka sedmica po mom mišljenju. plejada dosta poznatih epizodnih glumaca, tema za mene interesantna...da se pregrmi do novog homlenda :) . odgledao sam u cugu svih 6 epizoda koje su dostupne... Edited November 22, 2016 by BlackGeorge
Kreator Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 jeste hvala. skinuo sam prvu sezonu, sad ću da se bacim na to :D
Ricma Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Procitao sam juce The Man in the High Castle, pa imam dva pitanja pitanja.Ne nameravam da pogledam seriju, zato sto imam sta da gledam. Prva sezona pokriva celu knjigu? Ko potpisuje scenario za drugu sezonu?
hansolo Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 hvala kome god za Durrells... You're welcome :). Nisam ga ja snimila, doduse :)
steins Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 Kraj Mladog Pape je retko vidjen antiklimaks Plašio sam se da će se tako glupavo završiti Sent from my D6503 using Tapatalk
James Marshall Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 Pa šta ja znam, glupo jeste, ni ne znam kakva je koncepcija za drugu sezonu (je li se kalemi na prvu) ali kraj su baš smandrljali Posljednje dvije epizode su slabe skroz. Kraj, i ako je cliffhanger, glup je, a ako nije onda je pogotovo glup.
Recommended Posts