Jump to content

O serijama

Featured Replies

ima i francuska disparue aka  dissapearance

http://www.imdb.com/title/tt3687802/

prilicno dobra, malo me podseca na forbrydelsen, ali nije toliko razvucena, ima samo 8 epizoda

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

+1

odlicne su i prva i druga sezona. kraj prve mi je jeziv

Jezivo. Gledali i onda muk u sobi par minuta...

ja ne znam, poceo prvu i posle druge epizode stao, nekako mi sve vec vidjeno i neubedljivo.

Je li pominjana Marcella? Uhvatio u avionu, imaju celu seriju. Pogledao prve dve, dosta u stilu skandi krimi serija. Anna Friel dobra.

Sent from my iPhone using Tapatalk

jeste

Gledam onaj Z Nation :D prvo sam odustao nakon par epizoda ali kasnije postaje fenomenalno, vrhunska trešina, oduševljavaju me sa forama, maltene svaku epizdou smisle nešto novo, humor ok, hemija izmedju likovima super i što je najveće iznenadjenje i više nego pristojna priča koja se lepo razvija

Edited by jiraiya

:( Ta sam, siromaštvo nemreš sakriti ni izborom serije :blush:  Sa kašljeljem se nekako i snalazim  :whistle:

bright billy je baš dobro opisao ovu seriju u 3 reči : homeland za siromašne. s obzirom da homeland obožavam, ova serija mi je baš prijatno legla. neka jaka sedmica po mom mišljenju. plejada dosta poznatih epizodnih glumaca, tema za mene interesantna...da se pregrmi do novog homlenda :) .

odgledao sam u cugu svih 6 epizoda koje su dostupne...

Edited by BlackGeorge

jeste

hvala.

skinuo sam prvu sezonu, sad ću da se bacim na to :D

Procitao sam juce The Man in the High Castle, pa imam dva pitanja pitanja.Ne nameravam da pogledam seriju, zato sto imam sta da gledam.

Prva sezona pokriva celu knjigu?

Ko potpisuje scenario za drugu sezonu?

hvala kome god za Durrells...

hvala kome god za Durrells...

You're welcome :). Nisam ga ja snimila, doduse :)

Kraj Mladog Pape je retko vidjen antiklimaks :frust:

Plašio sam se da će se tako glupavo završiti

Sent from my D6503 using Tapatalk

Pa šta ja znam, glupo jeste, ni ne znam kakva je koncepcija za drugu sezonu (je li se kalemi na prvu) ali kraj su baš smandrljali

Posljednje dvije epizode su slabe skroz. Kraj, i ako je cliffhanger, glup je, a ako nije onda je pogotovo glup.