Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Nastavio si da je gledas posle prve sezone i ujeo si me za srce... :fantom:

Posted

jebiga, imao nesanicu pa stukao :(

al napisao sam odma posle da je bulja

Posted

jel se prati designated survivor?

onako mlako prilično, ni homeland, ni 24, ni west wing, a sve je to zajedno. Predsednik ne može da dođe do izražaja, ni atentatori da pošteno atakuju, ni fbi i cia da odrade svoj  posao za 45 minuta , plus žena i deca.

Posted

znači, sranje

:fantom:

Posted

Billions uopste ne izlazi iz SHOWTIME kalupa o anti herojima koji su jednako prvizeni porodici taman koliko su i sociopate. Ovaj ridji ima harizmu Tome Nikolica i toliko je usiljen da ga je na momente mucno gledati, dok sa druge strane tuzilac izigrava mamojeba zavijenog u foliju mece dobirca. Sjajna tema, ali odradjena sa krs ekipom glumaca. (zena Sekire™ je tek :puke: )

Posted

en pilgrims död

http://www.imdb.com/title/tt2602070/

švedska mini serija, 4 epizode o ponovnom pokretanju istrage ubistva palmea. sadašnje doba i 85/86 zanimljiva slika švedskog društva pre trideset godina.

odgledao prvu, vrlo obećava.

našao sam je u luci™ exyu sub, i skidao nekoliko dana(bio jedan sider) jedino zbog dobre preporuke. mislim da je ima i na onim filmovitama i sličnim sajtovima, al to ne rabim

Posted

faljen hezus da si uzo pogledati nesto sto nije poljsko.

Posted (edited)

:mad:

uzni, pogledaj. dobro je.

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

Provodi puno vremena u wc-u?

Posted

Odgledao quarry, svidelo mi se

Posted

Taj quarry mi je baš lego, valjda je obnove za drugu sezonu, čni mi se samo da je prošla ispod radara, koga god pitam, niko nije ni čuo za nju a kamoli gledao

Posted

Hvala Duci, Kamenolom odlican. Najvise mi se svidjaju finisi epizode koji te prosto teraju da pustis sledecu.