MiddleClass Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Nastavio si da je gledas posle prve sezone i ujeo si me za srce...
ToniAdams Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 jebiga, imao nesanicu pa stukao :( al napisao sam odma posle da je bulja
kud u maglu Simoviću Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 jel se prati designated survivor?
Frank Pembleton Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 jel se prati designated survivor?Ja se meračim, kažu nije baš previše loše...
Arkadija Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 jel se prati designated survivor? onako mlako prilično, ni homeland, ni 24, ni west wing, a sve je to zajedno. Predsednik ne može da dođe do izražaja, ni atentatori da pošteno atakuju, ni fbi i cia da odrade svoj posao za 45 minuta , plus žena i deca.
John Coltrane Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Billions uopste ne izlazi iz SHOWTIME kalupa o anti herojima koji su jednako prvizeni porodici taman koliko su i sociopate. Ovaj ridji ima harizmu Tome Nikolica i toliko je usiljen da ga je na momente mucno gledati, dok sa druge strane tuzilac izigrava mamojeba zavijenog u foliju mece dobirca. Sjajna tema, ali odradjena sa krs ekipom glumaca. (zena Sekire je tek )
kud u maglu Simoviću Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 en pilgrims död http://www.imdb.com/title/tt2602070/ švedska mini serija, 4 epizode o ponovnom pokretanju istrage ubistva palmea. sadašnje doba i 85/86 zanimljiva slika švedskog društva pre trideset godina. odgledao prvu, vrlo obećava. našao sam je u luci™ exyu sub, i skidao nekoliko dana(bio jedan sider) jedino zbog dobre preporuke. mislim da je ima i na onim filmovitama i sličnim sajtovima, al to ne rabim
ToniAdams Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 faljen hezus da si uzo pogledati nesto sto nije poljsko.
kud u maglu Simoviću Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 (edited) faljen hezus da si uzo pogledati nesto sto nije poljsko. uzni, pogledaj. dobro je. Edited November 9, 2016 by kud u maglu Simoviću
MiddleClass Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 faljen hezus da si uzo pogledati nesto sto nije poljsko. Provodi puno vremena u wc-u?
jiraiya Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Taj quarry mi je baš lego, valjda je obnove za drugu sezonu, čni mi se samo da je prošla ispod radara, koga god pitam, niko nije ni čuo za nju a kamoli gledao
John Coltrane Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Hvala Duci, Kamenolom odlican. Najvise mi se svidjaju finisi epizode koji te prosto teraju da pustis sledecu.
Recommended Posts