Sludge Factory Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 (edited) Pa uvek mogu da daju nekom drugom da radi, ako procene da im je serija gledana i isplativa. Manifesto deluje kao potencijalno jako zanimljiva serija, tako da je razumljivo ako covek zeli da se baci u tu pricu. Quarry sam sebi svrstao u serije koje su dobre, ali im fali nesto™ da budu odlicne/extra (takve su mi i recimo Ray Donovan, Halt and Catch Fire, Night of...), ali koje rado i redovno pratim. Neke od njih vremenom bas zavolim, uz sve mane koje imaju. Malo je mozda razvucenija nego sto treba. Taj trend/fenomen razvlacenja necega sto je nekada bez problema stajalo u odlican film od 1,5 do 2,5 sati primetan je u poslednje vreme (npr Stranger Things ili Night of), sto je zanimljivo s obzirom na to da, sa jedne strane, imamo opsti pad koncentracije i paznje, a sa druge strane popularnost serijskih programa koji traze strpljenje i istrajnost raste. Do duse, ima tu nesto i do generacija koje spadaju u ove dve grupe gledalaca, ko bi ga znao. U zanimljivnom smo prelaznom periodu kad je masovna zabava u pitanju. Edited November 1, 2016 by Sludge Factory
Weenie Pooh Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Attention Ruxine i svi ostali ljudi od ukusa & stila: (nisam imao pojma da ponovo ide, propustio prve dve epizode)
Pokojni Ruxin Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 (edited) Viniii još samo par sati do povratka blumice na male ekrane naših torenata Edited November 1, 2016 by Ruxin
Weenie Pooh Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 A jebiga, ko može da isprati pod ovolikom najezdom Black Mirror postova.
Pokojni Ruxin Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Kul :D Mada ne pratim tu nerdovštinu, pravi muškarci preferiraju rom-com mjuzikle
mustang Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 (edited) poslednjih par meseci uopste ne uzivam u serijama kao pre. isti je osecaj kao kada su mi filmovi dosadili. muku mucim da nadjem nesto inspirativno i uzbudljivo. westworld, luke cage, JJ... odugovlace sa radnjom da s epitam da li stvarno patim od kratke koncentracije ili rodjaci zaboravili kako se pise jebeni skript od 60 strana. i niko da se bavi konkretnim ljudskim emocijama. samo se gledaju posledice i lets move on. cekam shaju (shia lebouf) izlazi mu nov ratnicki, cini mi se da je on poslednji bastion umetnicke slobode slabo slabo. Edited November 1, 2016 by mustang
3opge Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Attention Ruxine i svi ostali ljudi od ukusa & stila: (nisam imao pojma da ponovo ide, propustio prve dve epizode) blagi boze kakav uzas
Pokojni Ruxin Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 The situation's a lot more nuanced than that
LudiKure Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Pa uvek mogu da daju nekom drugom da radi, ako procene da im je serija gledana i isplativa. Manifesto deluje kao potencijalno jako zanimljiva serija, tako da je razumljivo ako covek zeli da se baci u tu pricu. Quarry sam sebi svrstao u serije koje su dobre, ali im fali nesto™ da budu odlicne/extra (takve su mi i recimo Ray Donovan, Halt and Catch Fire, Night of...), ali koje rado i redovno pratim. Neke od njih vremenom bas zavolim, uz sve mane koje imaju. Malo je mozda razvucenija nego sto treba. Taj trend/fenomen razvlacenja necega sto je nekada bez problema stajalo u odlican film od 1,5 do 2,5 sati primetan je u poslednje vreme (npr Stranger Things ili Night of), sto je zanimljivo s obzirom na to da, sa jedne strane, imamo opsti pad koncentracije i paznje, a sa druge strane popularnost serijskih programa koji traze strpljenje i istrajnost raste. Do duse, ima tu nesto i do generacija koje spadaju u ove dve grupe gledalaca, ko bi ga znao. U zanimljivnom smo prelaznom periodu kad je masovna zabava u pitanju. Svaka čast na sižeu™ današnjih trendova.
mustang Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 kud ne procitah. nisam jedina i sladja ima issues :)
gervasius twinkleminkleson Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 The Fall je odlican. Prva britanska serija nakon... ko zna koliko godina koja mi se svidjela.
stajebrebilo Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 The Fall je odlican. Prva britanska serija nakon... ko zna koliko godina koja mi se svidjela.Odlican zaplet, bez spec.efekata, muzika pojacava saspens i naravno, realan kraj a ne bljuvotine. Slucajno poslato sa Tapatoka
Recommended Posts