Jump to content

O serijama

Featured Replies

Izgleda da sam previse ocekivao od novog Dirka Dzentlija, ispade mnogo antipatican. A mislio sam da ce mi Frodo vise smetati...

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

ja odgledah prvu epizodu Chance-a.

Mili boze kakvo pompezno govno.

ja 15 min. izgleda da nisam pogresila

odgledao Goliath sa Bili Bobom.

prototipski ali ipak zabavno, preporuka.

za koga glasas billy bob?

odgledao Goliath sa Bili Bobom.

prototipski ali ipak zabavno, preporuka.

+1

Odgledao juce prvu epizodu The Young Pope.

Prilicno dosadno,mozda joj dam sansu i pogledam i drugu epizodu

ja odgledo prve dve epizode medicija. kao i kod bordzija pre par godina, odlicna podela, fotka, kostimi, scenografija, potencijalno dobra prica; al u stvari totalno nezanimljivo...

Odgledao juce prvu epizodu The Young Pope.

Prilicno dosadno,mozda joj dam sansu i pogledam i drugu epizodu

Nisam uspela da odgledam prvu ni do kraja. Smrtno dosadno i  pretenciozno sranje.

dobar je Goliath,

bez obzira na gomilu klisea, alkos advokat,

vozi ford mustanga, razveden, ceraka tinejdzerka,

sve vec vidjeno, al ide dobro.

Gomila zenskih likova, ali ova

http://www.imdb.com/name/nm3616206/?ref_=tt_cl_t5

za sada, posle tri epizode, krade sou

Završi se Quarry

Finale u zadnjoj epizodi (80 minuta) odlično!
Razrešili sve oko Convey-a, ali ne i sitne misterije oko ostalih likova koji defilovali kroz epizode. Dotakli malo vijentamski sindrom, trebali više jer Logan bio dobar u tim scenama.
Videh da je serija napisana po romanima Quarry,  pa ima gotovih priča za bar još 4 sezone ako postoji volja cinemax-a.

mala zanimljivost:
jednu scenu snimali na istoj lokaciji gde su snimali finalni obračun TD1

Odgledah i ja. Ok mi je serija, gledacu i dalje iako je mogla biti bolja. Joni ima opasno dupe, posebno u onim plavim farmerkama :D

ja cu veceras :)

Odgledah i ja. Ok mi je serija, gledacu i dalje iako je mogla biti bolja. Joni ima opasno dupe, posebno u onim plavim farmerkama :D

pitanje je hoce li uopste biti sledece sezone, yaitanes se sprema da radi manifesto :(

dobra zabava ovih osam epizoda, mada bi mi verovatno bilo jos bolje da su se vise koncentrisali na brokera i ekipu mu.