malistev Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 Izgleda da sam previse ocekivao od novog Dirka Dzentlija, ispade mnogo antipatican. A mislio sam da ce mi Frodo vise smetati...
steins Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 ja odgledah prvu epizodu Chance-a. Mili boze kakvo pompezno govno.
3opge Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 odgledao Goliath sa Bili Bobom. prototipski ali ipak zabavno, preporuka.
Uskebasi Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 odgledao Goliath sa Bili Bobom. prototipski ali ipak zabavno, preporuka. +1
jms_uk Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 SPOILER ALERT!! Ako niste gledali Stranger Things, preskocite ovaj jutjub http://www.youtube.com/watch?v=5XPpm-igsRE
Haralampije Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Odgledao juce prvu epizodu The Young Pope. Prilicno dosadno,mozda joj dam sansu i pogledam i drugu epizodu
Bright Billy Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 ja odgledo prve dve epizode medicija. kao i kod bordzija pre par godina, odlicna podela, fotka, kostimi, scenografija, potencijalno dobra prica; al u stvari totalno nezanimljivo...
Arkadija Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Odgledao juce prvu epizodu The Young Pope. Prilicno dosadno,mozda joj dam sansu i pogledam i drugu epizodu Nisam uspela da odgledam prvu ni do kraja. Smrtno dosadno i pretenciozno sranje.
alec harvey Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 dobar je Goliath, bez obzira na gomilu klisea, alkos advokat, vozi ford mustanga, razveden, ceraka tinejdzerka, sve vec vidjeno, al ide dobro. Gomila zenskih likova, ali ova http://www.imdb.com/name/nm3616206/?ref_=tt_cl_t5 za sada, posle tri epizode, krade sou
J-♣ Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Završi se QuarryFinale u zadnjoj epizodi (80 minuta) odlično!Razrešili sve oko Convey-a, ali ne i sitne misterije oko ostalih likova koji defilovali kroz epizode. Dotakli malo vijentamski sindrom, trebali više jer Logan bio dobar u tim scenama.Videh da je serija napisana po romanima Quarry, pa ima gotovih priča za bar još 4 sezone ako postoji volja cinemax-a.mala zanimljivost:jednu scenu snimali na istoj lokaciji gde su snimali finalni obračun TD1
Sludge Factory Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Odgledah i ja. Ok mi je serija, gledacu i dalje iako je mogla biti bolja. Joni ima opasno dupe, posebno u onim plavim farmerkama :D
Calavera Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Odgledah i ja. Ok mi je serija, gledacu i dalje iako je mogla biti bolja. Joni ima opasno dupe, posebno u onim plavim farmerkama :D pitanje je hoce li uopste biti sledece sezone, yaitanes se sprema da radi manifesto :( dobra zabava ovih osam epizoda, mada bi mi verovatno bilo jos bolje da su se vise koncentrisali na brokera i ekipu mu.
Recommended Posts