October 21, 20168 yr Ko voli i ko noje gledao i okviru "Krimi petka" na HRT2 posle midsamera ide Hinterland dobra mini serija ....shit has hit the fan...
October 22, 20168 yr I hinterlan i bm novi ima na srpskom netfliksu.Pa dobro ima i na trafici, ali ima i gledanje na tv stanici tu neku draž...Al za taj netfliks ti treba kinta a? Edited October 22, 20168 yr by Frank Pembleton
October 22, 20168 yr Manje je drndanja. Prebacuj na fleš ili pokušaj da nateraš tv da pusti i zvuk, pa nadji titl koji sa gadja sa zvukom ili šteluj zakašnjenje titla... Sent from my iPad using Tapatalk
October 22, 20168 yr Manje je drndanja. Prebacuj na fleš ili pokušaj da nateraš tv da pusti i zvuk, pa nadji titl koji sa gadja sa zvukom ili šteluj zakašnjenje titla... Sent from my iPad using Tapatalk Kad nemaš tu 1 rutinu...Čekaj gde se šteluje titl na hrt-u... ;-) Mada kad Barnabi kaže "...idi stisni pipničarku..." to ima šmek....
October 22, 20168 yr Ma ne mogu ja to više, da čekam serije. Odvikao sam se. Netfliks pa udri Sent from my iPad using Tapatalk
October 22, 20168 yr Ma ne mogu ja to više, da čekam serije. Odvikao sam se. Netfliks pa udri Sent from my iPad using Tapatalk Lako je tebi ti si verovatno paušalac imaš kintu... ;-)
October 22, 20168 yr 10 evra. Prestao sam da kupujem zabavnik i stampane dnevne novine i to je to. A bas je udobno i koristim. I otkazao sam hbo. Sent from my iPad using Tapatalk
October 22, 20168 yr 10 evra. Prestao sam da kupujem zabavnik i stampane dnevne novine i to je to. A bas je udobno i koristim. I otkazao sam hbo. Sent from my iPad using Tapatalk Zabavnik!Oooo kukavno srpstvo ugašeno!
October 22, 20168 yr Odgledala 3 epizode Black Mirror. Prva je bila sjajna, druga onako, treća dobra.