Marvin (Paranoid Android) Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Ja sam pogledao prvu i ono je uzas. Bukvalno cela epizoda prodje u uzdasima, pogledima i sedenju u cekaonicama. Citao sam reddit s telefona u drugoj polovini epizode, bukvalno nisam mogao odrzati koncentraciju ni da gledam u ekran. Trebalo je ljudski da zavrse, taman su imali spakovanu pricu. +1 Ja baš volim taj spori ritam inače, ali treća sezona Falla je počela užasno. 60 minuta provedeno o tome kako doktori i hirurzi spasavaju ovog, ko da gledamo "ER" a ne krimi seriju jebo te. Ništa, ni-šta drugo tu nije bilo. Druga epizoda već počela da vrlo polako stavlja neke poluge, ali ono ko da je neki Rus pisao, sad smo na 33% sezone a ovaj se tek probudio iz kome.
Sara Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 (edited) omasih temu Edited October 9, 2016 by Sara
LudiKure Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 (edited) The Missing https://trakt.tv/shows/the-missing Topla preporuka sladokuscima triller drama. Sutra premijera druge sezone napokon. Edited October 11, 2016 by LudiKure
Mil@n Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Odgledao sam Broadchurch sezonu jedan. Jako je pitko i meni barem kvalitetno, mada sam slab na Ostrvske radove. Radnja je poprilično "kilingovska", ubistvo deteta koje se raspetljava. Glavni glumački dvojac su David Tenant (Kilgrejv iz Dž Džons) i meni bolja, spontanija i uverljivija Olivija Kolman. Ima i par got likova, Valder Frej, Crv... Posebno dobra poslednja epizoda u 1. serijalu. Sve u svemu, zabavno, vuklo me da gledam, dakle može se™.
Frank Pembleton Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 The Missing https://trakt.tv/shows/the-missing Topla preporuka sladokuscima triller drama. Sutra premijera druge sezone napokon. Za preporuku, samo uzmite antidepresive...Jbte ja i zena se skenjali ko nikad...
Arkadija Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Jel Missing ono kada dete nestane za vreme fudbalske utakmice dok su oni na letovanju u Francuskoj?
Frank Pembleton Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Jel Missing ono kada dete nestane za vreme fudbalske utakmice dok su oni na letovanju u Francuskoj? Da.
LudiKure Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Za preporuku, samo uzmite antidepresive...Jbte ja i zena se skenjali ko nikad... "Ki maljom"™ u glavu...
alec harvey Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 a jel moze neko da ogleda taj fleabeg, eto bas bog te olovie coleman...
marv Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 The Missing https://trakt.tv/shows/the-missing Topla preporuka sladokuscima triller drama. Sutra premijera druge sezone napokon. :ziga: bravo, plasio sam se da nece biti nastavka. takodje topla preporuka, jedna od najboljih serija koje sam gledao u zadnjih 4-5 godine
Skyhighatrist Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 fleabag Ja zbindžovo sve na BBCju za vreme olimpijade, dopala mi se baš, kao i Chewing gum Michaele Coel...
Milosh76 Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Posle Wire mi dodje da gledam ponovo Homicide: Life on the street i The Shield...
mustang Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 overdoziram se sa chicago med dramom, prvi put posle 8 godina da se uzelim na sekund tog grada. ni jedna serija sto je pocela od jeseni mi nije vise dovoljno interesantna.... u stvari lazem... pratim sa slascu code black, lucifera i rosewood. ostalo mi postalo smor.
Recommended Posts