October 1, 20168 yr luke cage soundrack razbija :) plus, bishop brother is fine luke cage ???? odlican izbor glumca Edited October 1, 20168 yr by mustang
October 3, 20168 yr luke cage soundrack razbija :) plus, bishop brother is fine luke cage odlican izbor glumca Isti glumac je glumio Luka i u Džesiki Džouns, zar ne?
October 3, 20168 yr taj je :) bishop je bio u good wife ne ocekujte akcijasenje, vise je prelom unutrusnjih i spoljasnih konflikata likova Edited October 3, 20168 yr by mustang
October 3, 20168 yr neko je lupetao ovde o billions kako ne valja, glavni gudachi milina za usi. treba znati biti asshole :)
October 4, 20168 yr Odgledao prve 4 epizode Luk Kejdža i batalio. Marvelovci su postali smrtno dosadni.
October 5, 20168 yr slucajno video da je krenula treca sezona The Fall prva mi se svidela, vredi li nastavljati ili da ostanem pri dobrom utisku?
October 5, 20168 yr Ja sam pogledao prvu i ono je uzas. Bukvalno cela epizoda prodje u uzdasima, pogledima i sedenju u cekaonicama. Citao sam reddit s telefona u drugoj polovini epizode, bukvalno nisam mogao odrzati koncentraciju ni da gledam u ekran. Trebalo je ljudski da zavrse, taman su imali spakovanu pricu.
October 5, 20168 yr Ja sam pogledao prvu i ono je uzas. Bukvalno cela epizoda prodje u uzdasima, pogledima i sedenju u cekaonicama. Citao sam reddit s telefona u drugoj polovini epizode, bukvalno nisam mogao odrzati koncentraciju ni da gledam u ekran. Trebalo je ljudski da zavrse, taman su imali spakovanu pricu. pises o prvoj epizodi druge ili trece sezone? mene interesuje druga sezona.
October 5, 20168 yr Aaaa, pa druga je meni bila prilicno ok. Malkice razvucenije, kako to vec Englezi vole, ali drzi paznju i nije dosadno.
October 5, 20168 yr hvala, to gledam veceras, pa i ako me uspava opet sam dobar jer sutra moram ustati sabajle
October 5, 20168 yr napokon pronašao odgovarajući titl za odgovarajući video gomorre večeras spektakl
October 5, 20168 yr napokon pronašao odgovarajući titl za odgovarajući video gomorre večeras spektakl Srpski?