mustang Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 (edited) luke cage soundrack razbija :) plus, bishop brother is fine luke cage ???? odlican izbor glumca Edited October 1, 2016 by mustang
Tresko Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 luke cage soundrack razbija :) +10 stvarno razbija.
MayDay Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 luke cage soundrack razbija :) plus, bishop brother is fine luke cage odlican izbor glumca Isti glumac je glumio Luka i u Džesiki Džouns, zar ne?
mustang Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 (edited) taj je :) bishop je bio u good wife ne ocekujte akcijasenje, vise je prelom unutrusnjih i spoljasnih konflikata likova Edited October 3, 2016 by mustang
mustang Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 neko je lupetao ovde o billions kako ne valja, glavni gudachi milina za usi. treba znati biti asshole :)
steins Posted October 4, 2016 Posted October 4, 2016 Odgledao prve 4 epizode Luk Kejdža i batalio. Marvelovci su postali smrtno dosadni.
banecare1 Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 slucajno video da je krenula treca sezona The Fall prva mi se svidela, vredi li nastavljati ili da ostanem pri dobrom utisku?
Prokleto Djubre Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 Ja sam pogledao prvu i ono je uzas. Bukvalno cela epizoda prodje u uzdasima, pogledima i sedenju u cekaonicama. Citao sam reddit s telefona u drugoj polovini epizode, bukvalno nisam mogao odrzati koncentraciju ni da gledam u ekran. Trebalo je ljudski da zavrse, taman su imali spakovanu pricu.
banecare1 Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 Ja sam pogledao prvu i ono je uzas. Bukvalno cela epizoda prodje u uzdasima, pogledima i sedenju u cekaonicama. Citao sam reddit s telefona u drugoj polovini epizode, bukvalno nisam mogao odrzati koncentraciju ni da gledam u ekran. Trebalo je ljudski da zavrse, taman su imali spakovanu pricu. pises o prvoj epizodi druge ili trece sezone? mene interesuje druga sezona.
Prokleto Djubre Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 Aaaa, pa druga je meni bila prilicno ok. Malkice razvucenije, kako to vec Englezi vole, ali drzi paznju i nije dosadno.
banecare1 Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 hvala, to gledam veceras, pa i ako me uspava opet sam dobar jer sutra moram ustati sabajle
kud u maglu Simoviću Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 napokon pronašao odgovarajući titl za odgovarajući video gomorre večeras spektakl
Frank Pembleton Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 napokon pronašao odgovarajući titl za odgovarajući video gomorre večeras spektakl Srpski?
Recommended Posts