Jump to content

O serijama

Featured Replies

Jel gleda neko Designated survivor?

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

ja

bila je samo jedna epizoda, pa je teško reći kakva će biti. da li će krenuti u pravcu čiste  političke tematike  ili špijunsko-terorističko-političke priče.

Kako god da obrneš, stvar je vrlo ozbiljna...

Imas pravo, danas se pojavila. Ja cu to ipak gledati kad sve izadje..

Nije lose - dve epizode su izasle za sada [pre-air].

Ovo ce se gledati. Stize pocetkom sledece godine..

Nije lose - dve epizode su izasle za sada [pre-air].

E, kakva je Forbesova? Ja se zbog nje prvobitno i zainteresovao za seriju, valjda ce imati znacajnu ulogu..

lepo stari

Berlin station obećava posle dve epizode.

Berlin station obećava posle dve epizode.

Jedino sto sad moramo da cekamo do kraja oktobra za 3. epizodu...

Cold Feet nako, ali zanimljivo je da broj seedera progresivno opada iz nedelje u nedelju, a nema više ni titlova nigde za skinuti... Nešto se mlako primilo :(

Jedino sto sad moramo da cekamo do kraja oktobra za 3. epizodu...

Pa to je sranje. Ali, gledaću u medjuvremenu Paranoid.

Pa to je sranje. Ali, gledaću u medjuvremenu Paranoid.

Jao nemoj. Sinoć prikazivali prvu, ja reko ajde da pogledam, ono je negledljivo.

Odgledah pilot Smrtonosnog Oružja.

Koliko god mrzeo da priznam, meni bilo zabavno. Dejmon Vajans spasava stvar :Hail:

Jao nemoj. Sinoć prikazivali prvu, ja reko ajde da pogledam, ono je negledljivo.

U pravu si, pogledah prvu, i negledljivo je baš.

ja

bila je samo jedna epizoda, pa je teško reći kakva će biti. da li će krenuti u pravcu čiste  političke tematike  ili špijunsko-terorističko-političke priče.

Mislim da ce biti kombinacija politike i zavere unutar vlade. Pilot je takav da su otvorili nekoliko opcija, pogotovo onu po kojoj je napad samo pocetak veceg haosa. Meni se svidelo. Videcemo gde ce otici.