Arkadija Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Jel gleda neko Designated survivor? ja bila je samo jedna epizoda, pa je teško reći kakva će biti. da li će krenuti u pravcu čiste političke tematike ili špijunsko-terorističko-političke priče.
Ajant23 Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Kako god da obrneš, stvar je vrlo ozbiljna...
jms_uk Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Imas pravo, danas se pojavila. Ja cu to ipak gledati kad sve izadje.. Nije lose - dve epizode su izasle za sada [pre-air].
Jimmy Kowalski Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Ovo ce se gledati. Stize pocetkom sledece godine..
Jimmy Kowalski Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Nije lose - dve epizode su izasle za sada [pre-air]. E, kakva je Forbesova? Ja se zbog nje prvobitno i zainteresovao za seriju, valjda ce imati znacajnu ulogu..
jms_uk Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Berlin station obećava posle dve epizode. Jedino sto sad moramo da cekamo do kraja oktobra za 3. epizodu...
giuseppe Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Cold Feet nako, ali zanimljivo je da broj seedera progresivno opada iz nedelje u nedelju, a nema više ni titlova nigde za skinuti... Nešto se mlako primilo :(
Tresko Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Jedino sto sad moramo da cekamo do kraja oktobra za 3. epizodu... Pa to je sranje. Ali, gledaću u medjuvremenu Paranoid.
Marvin (Paranoid Android) Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Pa to je sranje. Ali, gledaću u medjuvremenu Paranoid. Jao nemoj. Sinoć prikazivali prvu, ja reko ajde da pogledam, ono je negledljivo.
steins Posted September 23, 2016 Posted September 23, 2016 Odgledah pilot Smrtonosnog Oružja. Koliko god mrzeo da priznam, meni bilo zabavno. Dejmon Vajans spasava stvar
Tresko Posted September 24, 2016 Posted September 24, 2016 Jao nemoj. Sinoć prikazivali prvu, ja reko ajde da pogledam, ono je negledljivo. U pravu si, pogledah prvu, i negledljivo je baš.
nautilus Posted September 24, 2016 Posted September 24, 2016 Jel gleda neko Designated survivor? ja bila je samo jedna epizoda, pa je teško reći kakva će biti. da li će krenuti u pravcu čiste političke tematike ili špijunsko-terorističko-političke priče. Mislim da ce biti kombinacija politike i zavere unutar vlade. Pilot je takav da su otvorili nekoliko opcija, pogotovo onu po kojoj je napad samo pocetak veceg haosa. Meni se svidelo. Videcemo gde ce otici.
Recommended Posts