Jump to content

O serijama

Featured Replies

odgledao wayward pines 1 sezonu, sta znam, u sustini jeste glupavo do bola ali je pitko i gledljivo, meni posluzila ko mala razbibriga.

mada ne verujem da cu nastaviti S2, a i ne gledaju mi se ovi likovi sto su preostali :D

• Replies 22.8k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

Maron.jpg

Odlično otkriće. Plus ima 4 sezone!

Susanne Bier je dobila Emija za režiju serije The Night Manager...

Lepo...

Edited by Ajant23

konačno sam uspeo da nateram ženu da pogledamo neku seriju. jeste da je za 12ogodišnjake ali opet...

ako su čudnije stvari hororić gunisi, onda dastin mora biti potomak eni remzi. 

elem pandorija kutija je otvorena, sad hoće još i pritom predlaže kuću karata. a ja nešto cvikam. jel to sranje, oću se smoriti jako? mislim taj spejsi ume da smori s tom svojom preciznošću..

elem pandorija kutija je otvorena, sad hoće još i pritom predlaže kuću karata. a ja nešto cvikam. jel to sranje, oću se smoriti jako? mislim taj spejsi ume da smori s tom svojom preciznošću..

po meni, prva sezona dobra, druga tragicno losa, dalje nisam bio spreman da investiram vreme.

kakav je narkos s02? oscam da je sranje, pa izbegavam da pogledam.

Kakvi sranje, superiška

Dobar je pablito 2. Jedino sro moze da ti zasmeta je previse nasilja, al jbg takva je bila situacija na terenu.

Kad smo vec kod njih, stavse pise, kakve su opcije za nastavak serije?

Dobar je pablito 2. Jedino sro moze da ti zasmeta je previse nasilja, al jbg takva je bila situacija na terenu.

Kad smo vec kod njih, stavse pise, kakve su opcije za nastavak serije?

Jes, pored previse sisa, najgora stvar u serijama  :fantom:

P. S. - potvrdjena 3. i 4. sezona ;)

to sam i ja negde video, pa me bas zanima kako ce teo da izvedu. dal nastavljaju sa kolumbijom il krece skroz nova prica; neki meksiko npr...

Valjda treća sezona Kali kartel a četvrta Meksikanci.

Tako je vuklo, penja i kali

Ako tako krenu, bice 200 sezona...

pa dobro, ko i svaka serija, teraju dok ima gledanost...

dobio preporuku za the night of. gledo ko?

Gledaj