Pečorin Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 odgledao wayward pines 1 sezonu, sta znam, u sustini jeste glupavo do bola ali je pitko i gledljivo, meni posluzila ko mala razbibriga. mada ne verujem da cu nastaviti S2, a i ne gledaju mi se ovi likovi sto su preostali :D
Ajant23 Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 (edited) Susanne Bier je dobila Emija za režiju serije The Night Manager... Lepo... Edited September 19, 2016 by Ajant23
nisam ja Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 konačno sam uspeo da nateram ženu da pogledamo neku seriju. jeste da je za 12ogodišnjake ali opet... ako su čudnije stvari hororić gunisi, onda dastin mora biti potomak eni remzi. elem pandorija kutija je otvorena, sad hoće još i pritom predlaže kuću karata. a ja nešto cvikam. jel to sranje, oću se smoriti jako? mislim taj spejsi ume da smori s tom svojom preciznošću..
Joe D Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 elem pandorija kutija je otvorena, sad hoće još i pritom predlaže kuću karata. a ja nešto cvikam. jel to sranje, oću se smoriti jako? mislim taj spejsi ume da smori s tom svojom preciznošću.. po meni, prva sezona dobra, druga tragicno losa, dalje nisam bio spreman da investiram vreme. kakav je narkos s02? oscam da je sranje, pa izbegavam da pogledam.
Bright Billy Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 Dobar je pablito 2. Jedino sro moze da ti zasmeta je previse nasilja, al jbg takva je bila situacija na terenu. Kad smo vec kod njih, stavse pise, kakve su opcije za nastavak serije?
Prokleto Djubre Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 Dobar je pablito 2. Jedino sro moze da ti zasmeta je previse nasilja, al jbg takva je bila situacija na terenu. Kad smo vec kod njih, stavse pise, kakve su opcije za nastavak serije? Jes, pored previse sisa, najgora stvar u serijama P. S. - potvrdjena 3. i 4. sezona ;)
Bright Billy Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 to sam i ja negde video, pa me bas zanima kako ce teo da izvedu. dal nastavljaju sa kolumbijom il krece skroz nova prica; neki meksiko npr...
Moća Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 Valjda treća sezona Kali kartel a četvrta Meksikanci.
Bright Billy Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 pa dobro, ko i svaka serija, teraju dok ima gledanost...
nisam ja Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 dobio preporuku za the night of. gledo ko?
Recommended Posts