Calavera Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 meni je prva polovina epizode bila slabiji deo, nista mi nije previse privlacilo paznju, a i broker me je previse podsecao na agenta gravesa. kasnije mi se svideo razvoj dogadjaja s marlom, zenom i plejada sporednih likova oko brokera. super mi je i oslonjenost na otisa, zanima me sta su jos ubacili kasnije.
Sludge Factory Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 (edited) Nije mi se svidelo kako su uveli Brokera, pratioci su mu ok, posebno Djui Krou (onaj ludi, sto peva pred ogledalom). Ona scena u kamenolomu je bila bas losa, tu su me skoro izgubili™. To sa zenom i Otisom je dobro, slazem se, samo mislim da pre toga nije trebalo Marla uposte da uvode u pricu ili bar ne onako, Marlo je ispao klise lik, steta. Ne kazem da mu je motivacija slaba, samo je prosto ispalo banalno. Edited September 10, 2016 by Sludge Factory
Calavera Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 da ne ulazimo sad u spojlere i kvarimo ovima sto nisu gledali, ali nije bas realno toliko razraditi marloa™ u jednoj epizodi. videcemo kasnije sta ce biti. ja sam izneverovao kad sam video deweyja, delovao mi je desetak godina starije nego u justifiedu :D
Sludge Factory Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Razredjen je on sasvim dovoljno za ulogu koju ima, samo meni nije leglo sve to oko njega, ne znam zasto. U stvari mislim da mi sve kvari brokerovo pojavljivanje i scena u kamenolomu. U pravu si za Djuia, izgleda bas matoro, pretpostavljam da su namerno hteli da izgleda starije, ili je sminka lose uradila posao :D
boshoku Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 počinje westworld valjda danas bumo videli šta je pisac mementa, interstelara i brat reditelja, uspeo da uradi s krajtonovim predloškom
Milosh76 Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 U septebru bi trebalo da krenu serije Lethal weapon i Training day radjeni po filmovima istog naziva.
ToniAdams Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Jel to opet neki strajk scenarista ili sta?
Ajant23 Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Logično je pretpostaviti da jeste obzirom da je neko opet dao Nolanovom bratu da piše scenario...
Weenie Pooh Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 +10^64 Trebalo je baciti ga u crnu rupu posle one "if you hate it, you just don't get it" SF splačine.
LudiKure Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 Halt and Catch Fire https://trakt.tv/shows/halt-and-catch-fire Meni baš refrešing™
steins Posted September 17, 2016 Posted September 17, 2016 Kakav je Z nation? Dal da krećem da gledam? Sent from my D6503 using Tapatalk
Prokleto Djubre Posted September 17, 2016 Posted September 17, 2016 Samo ako si od onih ljudi koji mogu videti humor u besmislenim pricama. Ja sam od takvih, ali onda bih pre preporucio Fear of the Walking Dead koji se vise ni ne folira da ima scenariste nego potpuno nasumicno baca scene terajuci gledaoca da se pita kakva kombinacija droge daje takve rezultate.
Recommended Posts