Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Juce sam tek skapirao, kolika je muka naci prevod, za manje poznate serije. Francuski sam pre znao prilicno dobro, no godine bez konkretnog kontakta sa jezikom, su ucinile svoje, te nije bilo sanse da gledam bez makar engleskog prevoda. Pomenuta serija:

http://www.imdb.com/title/tt0807686/?ref_=nv_sr_1

Posted

Nedostajao mi ovaj džiberluk u oblačenju. Ono što su Djani, Savo i Kovačević nosili na onoj slici je božija rosa za ove karikature iz Medejina.

Posted

vidim da niste bas nesto odusevljeni serijom 'the get down' ali mene je bas uradila, odn. radi! jedino je bedak zbog ostalog dela prve sezone jer nema.. 

meni je jedino gluma jako smetala na pocetku, i ne kapiram takav koncept, a verujem da nije slucajno. stavise, podseca me na nesto, vezano za 80-te, ali ne znam sta konkretno, mota mi se po glavi zbog cega je to tako, ali dzaba, ne mogu da srocim sam sa sobom. odn. isecci su u pitanju, a kompletna slika naziva trpi. uglavnom, kada naidju dijalozi gde mi gluma zaskripi, iskuliram, i kao ok. 

Posted

O bre, dočekah kraj prve sezone Mr Robota, od čega nekoliko poslednjih epizoda sa epiduralom. Mislim da se nećemo dalje družiti.

Posted

Ako izdržiš prvih sedam druge sezone, da znaš da osma i deveta epizoda nisu loše :lolol:

Posted

Nedostajao mi ovaj džiberluk u oblačenju. Ono što su Djani, Savo i Kovačević nosili na onoj slici je božija rosa za ove karikature iz Medejina.

Odgledao sam ove 2 nove epizode. Meni se vise svidja kako je Eskobara glumio ovaj glumac, ima glas kao jedan kog poznajem, smejem se kad god cujem

https://www.youtube.com/watch?v=Kn54TOmuncY

Posted

Pustila poslednju epizodu druge sezone Pablita i nešto mi se srce steglo.

Posted

pre neki dan počeo the night of, mislim da ću je večeras bindžovati. vrlo je blizu najboljem ovogodišnjem serijalu

Posted (edited)

night off , nesto mi se ne da, sto vise komentara procitam volje sve manje

Edited by Sara