renne Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 Pocela druga sezona "wayward pines" ,vidim nikog ne zanima... Ispraticu je, pa sta bude Ne da je počela, nego je i završena
Geo Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 Ne da je počela, nego je i završena izvinjavam se, leto, olimpijada.... Slucajno video najavu na foksu, pa rekoh pocinje ...
boshoku Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 ništa nisi propustio - kalemljenje na osuhlu granu,,, skoro pa negledljivo
Pečorin Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 (edited) Zavrsih Stranger things.. Al` me skenjao kraj.. rekli su sami klinci o cemu ce se raditi druga S + mozda novi monstrum(sto bi bilo povezano sa trecom stavkom) Edited August 31, 2016 by Pečorin
Have_Fun Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 yeah :)verovatno ce tako bitiinace, u seriji ne prica puno.. ali se ovde bas izbrbljala :Dhttps://www.facebook.com/StrangerThingsTV/videos/783104181829267/
alec harvey Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 fleabeg sa neverovatnom Phoebe Waller Bridge 6 x 30 min tek posle gledanja sam procitao da je od svoje monodrame napravila seriju. KAd je Kevin Spacey treci put pogledao u kameru odustao sam od House of cards. ovde to funkcionise besprekorno. krene kao sitcom pa ode u cold feet... sad sam malo preterao, al je dobro
Frank Pembleton Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Na fox crime počeo CSI od početka S01E1 ✌ ....shit has hit the fan...
kud u maglu Simoviću Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 (edited) the night manager nije za top ten ovogodišnje produkcije, al pruža ok zabavu jedina zamerka(u odnosu na današnju serijsku produkciju) tnm deluje kao da je produkcijski iz prošlog veka. dal zbog teksta, režije glume, đavo će ga znati. mene atmosferom podsetio na onu ekranizaciju s. šeldona ako dočekam sutra sa tom berendžerom Edited September 1, 2016 by kud u maglu Simoviću
Ajant23 Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Ma, baš, ako The Night Manager nije za top ten, bolje i da ne čujem listu smeća koje treba da predstavljaju tih top ten...
kud u maglu Simoviću Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 (edited) :( e ja i nisam neki reper po tom pitanju, mislim kvantitativni. ako mogu da nabrojim pet meni boljih, cenim da ih sigurno ima još toliko. Edited September 2, 2016 by kud u maglu Simoviću
Sara Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 (edited) ne znam sta je u konkurenciji (moguce da je i konkurencija nikakva) ali The Night Manager je serija koju treba gledati samo ako bas-bas nemas preca posla e: da dodam da sam TNM gledala Edited September 2, 2016 by Sara
kud u maglu Simoviću Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 viđu stvarno! kako li su nabudžili deset epizoda @sara samo zbog le karea i doktora tvrdnja o tnm je na klimavim nogama
Sara Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 (edited) mene je najvise iritirala propaganda trulog zapada kao jako zabrinutih za zrtve treceg sveta, taj lazni moral me potpuno izludjuje sa druge strane ne smeta mi kad su serije naivne, naprotiv, ali mi smete kad su naivne , a htele bi da budu ozbiljne to su mi neki glavni utisci-zamerke, bar jednom u svakoj epizodi sam kolutala ocima Edited September 2, 2016 by Sara
Recommended Posts