Feindouno Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Dakle nisu emitovani Fringe i FF u cetvrtak?
Arkadija Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 FF je bio, ja ga odgledala sinoć, i još uvek se pitam zašto troše pare na takva sranja, umesto da daruju gladnima i unesrećenima.
gervasius twinkleminkleson Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 nisu, ali izgleda da je FF jutros izasao, ako nije neki fejk fajl, nisam skidao.inace, ima da se skine it's always sunny in philadelphia christmas special ^_^
OmarKuk Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Odlicna epizoda Dextera.A sta tek onda reci za najavu zadnje dve epizode :thumbup: :Hail:
Feindouno Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 FF je bio, ja ga odgledala sinoć, i još uvek se pitam zašto troše pare na takva sranja, umesto da daruju gladnima i unesrećenima.Znaci standardno dobra epizoda. Odlicno. Idem da pustim download.
pp34 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 ma gde je bio ? Season 1, Episode 10: A561984Original Air Date—3 December 2009????ehm ... nasao sam objasnjenje :Flashforward airs on Mondays In Australia.(That's Sunday in the U.S.) They are now ahead because this ep did not air last Thursday U.S. time. It is legit.
Arkadija Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Odlicna epizoda Dextera.A sta tek onda reci za najavu zadnje dve epizode :thumbup: :Hail: Dexter ima topik
Milosh76 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Da li vredi gledati TRUE BLOODE? Pocinje u petak na FOX CRIME, pa ako nesto valja da skidam ili ne?
Lrd Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Da li vredi gledati TRUE BLOODE? Pocinje u petak na FOX CRIME, pa ako nesto valja da skidam ili ne?Ako voliš horor, bluz, močvaru američkog juga i vampire, onda apsolutno. A ima i true blood svoj topik, pa pogledaj tamo malo komentare.
nixolaus Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Gledao pilot Monk-a. Zabavno. Onda odgledao jos dve epizode i ne videh vecu budalastinu odavno. Vredi li ova serija generalno?
Un-juice Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Da li vredi gledati TRUE BLOODE? Pocinje u petak na FOX CRIME, pa ako nesto valja da skidam ili ne?otkud ti ovo?? a skini obavezno TB
gervasius twinkleminkleson Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Gledao pilot Monk-a. Zabavno. Onda odgledao jos dve epizode i ne videh vecu budalastinu odavno. Vredi li ova serija generalno?ja gledao par puta na tv, onako kad mi zapadne. sta znam, generalno je glupava, ali ako nemas sta drugo raditi moze se gledati. ne bi je skidao i posveceno gledao, though.
Arkadija Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Monk sam pokušavala da gledam u više navrata na raznim televizijama i nikada ne uspeh da odgledam celu epizodu.
Milosh76 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Hvala za info za true blood, nisam video topic, eno ga na drugoj strani :)Bacicu pogled da vidim sta je pa mozda i skinem...
Recommended Posts