August 23, 20168 yr Stvarno duhovitije od Black Mirrora black mirror je otprilike 3 koplja iznad svega što ide Stvarno smešnije od Black Mirrora... Edited August 23, 20168 yr by Ajant23
August 23, 20168 yr BM je hit and miss, kao što antologije obično jesu, ali su mu vrhovi fakat dosta visoko Edited August 23, 20168 yr by Ruxin
August 23, 20168 yr Prva je zastrašujuć momenat (alternativne) realnosti. Ta sa premotavanjem je zastrašujuć momenat ne tako daleke budućnosti.
August 23, 20168 yr Ja počeo (isto islandski) Case. Isti komentar mogu da ostavim gde moze da se skine? ne uspevam na kat
August 24, 20168 yr Ja je gledam na SBB on demand - (HBO). Komp mi je u defektu i od mog gledanja sadržaja tog tipa (sa KAT) neće biti ništa neko vrijeme.
August 24, 20168 yr Odgledao prve dve sezone black mirrora, ima tu kvaliteta, ali se nekako sadržaj izgubio u /pre/velikoj želji da se naznače problemi modernog doba. Ništa posebno, ne i loše. Meni su prva sezona i prva epizoda druge sezone bas dobre, preostale dve u drugoj su mi nekako traljave i nedorecene. Bozicni specijal (koji se vodi kao nulta epizoda trece sezone?) je odlican.
August 24, 20168 yr Što sam ja ubeđen da sam pročitao da ovaj glavni glumac koji glumi eskobara neće glumiti u drugoj sezoni? ....shit has hit the fan...