Sludge Factory Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Kakav je ovaj Animal Kingdom, jel gledao neko?
Bright Billy Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Kakav je ovaj Animal Kingdom, jel gledao neko? sranje, odustao sam posle dve-tri eoizode...
Sludge Factory Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Ok, thanks guys. Naleteh na naslov pa reko mozda da udje u razmatranje.
Bright Billy Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 probaj samo kingdom ako nisi gledao, ta je dosta bolja.
kud u maglu Simoviću Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 branko rosić u nedeljniku predlaže najbolje krimi serije ovog leta. samo jedna mi je na čekanju. unapred se radujem bindžovanju trapped, river, the night manager i the night of su predlozi
Duci Simonovic Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 (edited) Pustio tičera, jedva odgledao prvu, aj dam šansu i drugu- ništa bolje ne znam šta da mislim o seriji neću terati dalje Edited August 20, 2016 by Duci Simonovic
Pokojni Ruxin Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 Pričera? Meni je solidno u nekom svom laganom i čudnom ritmu, ali u suštini mi je teško da preporučim bilo kome. Ova sezona mu valjda dođe nešto kao ne toliko uzbudljiv prikvel pred real thing. Nisam čitao strip, nem pojma kako se drži sa te strane
Milosh76 Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 Jel neko gledao River? Ima 6 epizoda, jednu sezonu... britanski krimic... Poslato sa Asus tableta ili Lumia 830
kud u maglu Simoviću Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 ja nisam uspeo da ga nađem u luci™, al se nisam nešto spec. cimao. deluje da je najtanja od ove četiri iz predhodnog posta
Milosh76 Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 Skinuo sam sa eztv ali nisam gledao Poslato sa Asus tableta ili Lumia 830
alec harvey Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 River je odlicna serija, BBC, radila Aby Morgan pre par godina je imala seriju Hour, spijunsku,hladni rat sa Dominik Westom Ovde su Stellan Skarsgard i Nicola Walker perfektni. Njoj su isto vreme isle dve serije , river (BBC) i unforgotten (ITV), i ta nije losa Trapped je dobar, Night manager je negledljiv
Haralampije Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 El gleda neko Vice Principals ? Jel cemu? http://www.imdb.com/title/tt3766376/
Frank Pembleton Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 El gleda neko Vice Principals ? Jel cemu? http://www.imdb.com/title/tt3766376/ Pitao ja već ali muk...Odgledao prve dve, zabavno bilo, onda naisle OI i ....
James Marshall Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 (edited) Odgledao ja sve (koje su izašle), ima negdje moj komentar. Kao što rekoh, specifičan humor Kenija Pauersa, više crnjak nego komedija. Ima svoje mjesto, dobra atmosfera, Gogins i on šljakaju, ali nećete se baš upišavati od smijeha. Počeo na HBO da ide novi projekat Denija "Keni Pauers" Mekbrajda i Džodija Hila - "Viceprinicipals/Zamenici direktora". On glumi iskompleksiranog razvedenog rasistu. S njim u paru je Volter Gogins, kao odlična protivteža, neki sleazy gay guy. Vidjećemo na šta će da izađe. Zasad nije toliko komedija, više je dark nego komedija. Edited August 22, 2016 by James Marshall
Recommended Posts