3opge Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 Umesto da se uhvati za Robot Chicken. Žena je pisala skečeve za 1 Robot Chicken, pobogu! Neki rade decenijama da bi dosegli takav vrhunac komedije, a Bloom je tu počela karijeru! Što se Spielberga u Stranger Things tiče, meni je to nategnuto poređenje. E.T. asocijacije postoje samo utoliko što klinci kriju malu od shady government agencies i voze se okolo biciklovima, a sa Close Encounters of the Third Kind ne vidim ama baš nikakve veze. Sa druge strane, natprirodni monstrum koji ubija sitnu decu naočigled nesposobnih odraslih, dok se ista deca ne udruže i unište ga praćkom i telepatijom, to je sve It + Firestarter, očigledno da ne može očiglednije biti. ti o skriptu a ja (i ovaj clanak) o reziji, razgovor gluvih. rezija je tu 100% spilbergovska, koga briga za par kingovih fazona u prici. cudoviste je uzasno promasena investicija, da nije sve te scene u obrnutom svetu nakalemio zvakom direktno iz "Panovog lavirinta" strchale bi jos gore.
Ajant23 Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 Da je režija 100% spielbergovska, ta serija bi bila mnogo kvalitetnije režirana, a nije...
Pečorin Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 naravno, Spilberg a ne King Andrew Liptak on female characters: “[Stranger Things] replicated the feel of a 1980s movie right down to the fact that it was a boys’ adventure, and it only focused on that. All the girls in the series, and all the women, were basically relegated off to the side.
Ajant23 Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 (edited) Naravno da je nebuloza. Same osamdesete su se razlivale i dijahrono i žanrovski/tematski. Nametanje priče o "boys' adventure" je naknadna subverzija koja formira jedan homogen i naizgled dosledan privid ideologije filma osamdesetih što nipošto nije tačno. Edited August 14, 2016 by Ajant23
Weenie Pooh Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 Kakav težak idiot. Ladno su mu promakla dva glavna lika u seriji, oba bez Y hromozoma.
marv Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 ne mogu da verujem da je parodija trecerazrednih filmova proslog veka ovoliko ocenjena @toni hvala ti sto si me zajebo, dodjes mi 8 sati...jbt mogao sam spavati osam sati vise
Milošica Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 PoI je odlična, naročito kad se zaleti negde oko kraja druge sezone i početka treće. Mana joj je što 4 sezone imaju 20 epizoda, a peta sezona rastura i ima samo 12 epizoda. Hannibal je kompleksnije pitanje. Ima svoje momente i to epske, ali i gluposti. Obe su vredne utošenog vremena. Hvala ti.
ToniAdams Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 ne mogu da verujem da je parodija trecerazrednih filmova proslog veka ovoliko ocenjena @toni hvala ti sto si me zajebo, dodjes mi 8 sati...jbt mogao sam spavati osam sati vise bate, sori, ali nit je parodija, nit su u pitanju trecerazredni filmovi. jbg, napisao sam da se meni svidelo. bez uvrede, ali ako su ti to bili trecerazredni filmovi, mozda bolje da nadjes neki drugi hobi, tipa spavanje
boshoku Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 mrzi me tražim dal pričer ima zasebanog dragutina, no, juče okašnjeno pogledah poslednje dve epizode i, i, i, maestralno puk koji nije čitao strip, davi s fazonima tipa: sve ih poubijaše... ne znajući da (uz određene flešove u stripu), radnja počinje upravo iz dajnera de sede na kraju prve sezone kapa dole roganu, i nestrpljenje spram ekranizacije u drugom delu serijala
rajka Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 (edited) da li neko zna kako se na imdb-u mogu sortirati serije po oceni? htela bih da vidim sve serije koje imaju iznad 9 ali ne vidim kako. A Inace ontopi: stranger things mi nova omiljena serija Edited August 16, 2016 by rajka
boshoku Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 http://www.imdb.com/chart/tvmeter?pf_rd_m=A2FGELUUNOQJNL&pf_rd_p=2524946162&pf_rd_r=12K54PH2WK2Q1106RQTM&pf_rd_s=right-4&pf_rd_t=51501&pf_rd_i=main&ref_=tv_tvh_tvrhs_hd
Skyhighatrist Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 U Advanced search overiš serije i staviš ocenu od do (ocenu od 9.0 do 10 ima 823 naslova). Indžoj :)
rajka Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 hvala! nema puno sa >= 9, a taman sam mislila da mi to bude kriterijum za gledanje
Recommended Posts