Pokojni Ruxin Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 (edited) @vini Inače lady dynamite pomalo vuče na ovo. Eksperimentalniji je, manje smešan, i generalno je CEG bolja serija, ali verovatno ce ti biti ok a sabija se za 2 dana max Edited August 13, 2016 by Ruxin
Weenie Pooh Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Ako nema pevanja, onda ništa -_- Čuo sam za Lady Dynamite ali mi Bamfordicin glas intentivno gazi po živcima, tako da... sumnjam. BTW za slučaj da ne znaš, Rejčel kači necenzurisane verzije pesama na svoj YT kanal. Obično su bolje od onih upristojenih za CW, mada ne uvek.
Pokojni Ruxin Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Nisam imao pojma, moram zapratiti intenzivnije blumicu, boginja
Weenie Pooh Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Ja je znam od ranije sa cracked.com gde je briljirala sa Pictures of Your Dick, You Can Touch My Boobies, Historically Accurate Disney Princess Song, i drugim hitovima za sva vremena Tek posle je usledila serija i Emiji i sva ta sranja.
Pokojni Ruxin Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Crackedkinja? :O Nisam ni to znao, a visio sam redovno u to vreme (sad su već penis). Slabo sam valjda gledao te video uratke. Mada mi je sisopipanje poznato, verovatno je bila neka viralnos' u pitanju
Weenie Pooh Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Mislim da nije bila jedna od zaposlenih, ali redovno je preko njih plasirala te razne uratke. Mada mislim da je prvu stvar, Fuck Me Ray Bradbury, izbacila preko nekog drugog. A vidi je sad, gostuje kod 1 Colberta.
Arkadija Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 (edited) Kakve su Better Call Saul,Person of Interest,Hannibal? Znam da imaju teme,ali ne bih da slucajno vidim neki spojler... PoI je odlična, naročito kad se zaleti negde oko kraja druge sezone i početka treće. Mana joj je što 4 sezone imaju 20 epizoda, a peta sezona rastura i ima samo 12 epizoda. Hannibal je kompleksnije pitanje. Ima svoje momente i to epske, ali i gluposti. Obe su vredne utošenog vremena. Edited August 14, 2016 by Arkadija
3opge Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 Mislim da nije bila jedna od zaposlenih, ali redovno je preko njih plasirala te razne uratke. Mada mislim da je prvu stvar, Fuck Me Ray Bradbury, izbacila preko nekog drugog. A vidi je sad, gostuje kod 1 Colberta. meni ova jezivo dosadna
3opge Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 bolja je mnogo u debelom izdanju ima i dobre sise
3opge Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 (edited) inace ova mala Emma Stone je jebeno najveci talenat koji se pojavio u poslednjih kusur godina. komedija, drama, sta oces, opako dete. Edited August 14, 2016 by 3opge
Pokojni Ruxin Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 Koliko je površan ovaj 3opge, od tolike multitalentovanosti on se odmah uhvatio za them heavy boobs :(
Weenie Pooh Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 (edited) Umesto da se uhvati za Robot Chicken. Žena je pisala skečeve za 1 Robot Chicken, pobogu! Neki rade decenijama da bi dosegli takav vrhunac komedije, a Bloom je tu počela karijeru! Što se Spielberga u Stranger Things tiče, meni je to nategnuto poređenje. E.T. asocijacije postoje samo utoliko što klinci kriju malu od shady government agencies i voze se okolo biciklovima, a sa Close Encounters of the Third Kind ne vidim ama baš nikakve veze. Sa druge strane, natprirodni monstrum koji ubija sitnu decu naočigled nesposobnih odraslih, dok se ista deca ne udruže i unište ga praćkom i telepatijom, to je sve It + Firestarter, očigledno da ne može očiglednije biti. Edited August 14, 2016 by Weenie Pooh
Recommended Posts