Weenie Pooh Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 Zavrsih i ja sad. Super je, pravi letnji horor hit. Klinci su extra svi. Ne znam dal Weenie ovo da gleda. ToniAdams je definitivno bucko bez zuba, Weenie je skepticni mali crnac. Hella je 11. +1 Bezubi Dustin je superstar, ali ja sam na glupom Buzfeeed kvizu naravno ispao čudovište
Weenie Pooh Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 Ti naravno nisi ni radio test? Iskusno. Nego, da ne pomislite da baš ništa nisam imao da prikenjam: Ono kako deca igraju D&D na početku i na kraju sezone nema veze s mozgom, osim ako je u pitanju Dexter's Laboratory tribute band. "Dolazi Demogorgon, bacaj kockicu. Ako dobiješ 13 ili više - pobedili ste. Ako dobiješ 12 ili manje - mrtvi ste."
luba Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 +1 Bezubi Dustin je superstar, ali ja sam na glupom Buzfeeed kvizu naravno ispao čudovište glup je test, i ja sam čudovište, a sasvim je jasno da imam supermoći. jedino veće zadovoljstvo od ove serije je seierenje nad fridomovim lupetanjem kako ne valja, samo da bi bio drugačiji od svih.
ToniAdams Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 Ti naravno nisi ni radio test? Iskusno. Nego, da ne pomislite da baš ništa nisam imao da prikenjam: Ono kako deca igraju D&D na početku i na kraju sezone nema veze s mozgom, osim ako je u pitanju Dexter's Laboratory tribute band. "Dolazi Demogorgon, bacaj kockicu. Ako dobiješ 13 ili više - pobedili ste. Ako dobiješ 12 ili manje - mrtvi ste." a koji test?
Weenie Pooh Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 Kačio gervasiusius pre par strana: https://www.buzzfeed.com/matwhitehead/which-character-from-stranger-things-are-you Sranje je, pun forum Stivova i Demogorgona.
kud u maglu Simoviću Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Pih, nisam nesto odusevljen serijom.nabudžili film u seriju, površni likovi, ok muzika, klinci kul letnja zabava ništa više od toga
ToniAdams Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 samo je tolko za vise od onih tvojih poljskih filmova o odnosima bugara i rumuna u cehoslovackoj.
kud u maglu Simoviću Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 (edited) samo je tolko za vise od onih tvojih poljskih filmova o odnosima bugara i rumuna u cehoslovackoj.toniadamsu je more do kolena e šteta što se spilberg nije dohvatio ovoga. ko rođeno je za njega Edited August 13, 2016 by kud u maglu Simoviću
Have_Fun Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Kačio gervasiusius pre par strana: https://www.buzzfeed.com/matwhitehead/which-character-from-stranger-things-are-you Sranje je, pun forum Stivova i Demogorgona. Ja sam ispao Mike a nemam pojma o cemu se radi :D Nego, kad sam vec tu a i tema je, vi koji ste gledali, preporucujete li seriju Stranger Things? Imao sam lufta da ubacim neku seriju u svoj raspored, odabrao "Dark matter"... gledao mi se neki SF... oooooo kako sam se zajebao.. kako sam se samo zajebao... Pa bih sad da ispravim tu gresku i zamenim je necim
ToniAdams Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 jbse, samo o tome pricamo. gledaj, meni se stvarno jako svidela, jeste cista zabava, ali i cista emocija. jako lepo i neophodno, meni bar.
Have_Fun Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 jbse, samo o tome pricamo. gledaj, meni se stvarno jako svidela, jeste cista zabava, ali i cista emocija. jako lepo i neophodno, meni bar. mrzelo me da vrtim topic, prelistah stranu-dve, videh da se pisalo o Mr Robotu.. nemam vremena da saltam unazad, prozivljavam ponovo sinocni mec vs USA :( Ok, dakle.. uzimam je! :) tnx
Recommended Posts