pp34 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 odgledao pilot 30 rock ... nisam bas nesto prezadovoljan ... nastavljam dalje ... nek se pripaze ovi sto su je nahvalili ako mi se ne bude svidela !
gervasius twinkleminkleson Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 ja odgledao prve dvije epizode, i imam potpuno isti utisak - nista narochito.
korindjar Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 ok je ovaj karnivale. samo mi zbog tempa ne odgovara. prebacicu ga u vecernji termin
Feindouno Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 ja odgledao prve dvije epizode, i imam potpuno isti utisak - nista narochito.Meni je takav osjecaj i nakon 10-ak epizoda ali ok je serija, gledljiva
nixolaus Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 30 Rock je sjajna serija. Dinamicna, kratki i efektni dijalozi, pametne reference. Zvucace malo cudno, ali meni je po vrsti humora najbliza Simpsonovima.Zbog ovoga sam skinuo seriju i yup 30 rock ima tog inteligentnog Simpson smeka u sebi.
Killiana Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Jel ima neko Northern Exposure?A i Birds of a Feather, mozda?
eye of the beholder Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Birds of a Feather, mozda?Birds of a Feather - jel to serija o dve zene ciji su muzevi u zatvoru zbog plackanja banke?
Roki Balboa Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 FF je njesra <_< prestajem sa gledanjem
Feindouno Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 ^djubre. Ja gledam cisto iz radoznalosti, da vidim koliko mogu da smore.Ova epizoda je nikakva, bukvalno se nista nije desilo.
Arkadija Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 FF je jedna teška smaračina, je gledam samo da vidim koliko nešto može glupo da bude. Ova poslednja epizoda, je :puke:
Lrd Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Ja gledam FF i ok mi je sad kad sam smanjio očekivanja skroz, ali jeste realno bezveze. Ali, ništa nije tako bezveze, fejk i saharinski kao Vampire Diaries. Moj trenutno omiljeni guilty pleasure.
gervasius twinkleminkleson Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 ja batalio. tj, prvo sam zaboravio da pogledam, a onda odlucio da se necu ni smarati sa tim. mada mozda hocu kad zavrsi sezona, pa sve odjednom.odlucio da probam supernatural, pojma nemam hoce li mi se to svidjeti...
freakns Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 doooooooooooobro. jesam ja lud ili poslednje dve epizode Stargate Universe ne idu kako bi trebalo?! posto proslonedeljna epizoda definitivno nije izgledala zavrsena, a ovonedeljna se nikako ne nastavlja na nju
mandingo Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 doooooooooooobro. jesam ja lud ili poslednje dve epizode Stargate Universe ne idu kako bi trebalo?! posto proslonedeljna epizoda definitivno nije izgledala zavrsena, a ovonedeljna se nikako ne nastavlja na nju Izgleda nisu normalni. Ja sam otisao na eztv da vidim da nisam propustio neku epizodu....
Recommended Posts