Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Gde to bre komedija, crni Mahime...

Nije komedija al može da posluži

Posted

Nije komedija al može da posluži

Ne, kapiram ja da si ti pod "da žena i ja gledamo" kao i svaki oženjeni čovek sasvim ispravno protumačio kao "ono šta bi ona htela da gleda, a ja ću se priključiti". Ali Moća je još mlad, sa malo bračnog staža i još uvek želi - i može! - da se regularno nasmeje. Barem pre nego što naleti na onu epizodu koju Lena Dunham celu namerno provede u bikiniju.

Posted

ja sam prestala da gledam nakon incidenta sa štapićem za uši

Posted

Modern family je solidan u tom, komedija da gledam sa zenom, zanru.

Posted

Modern family je solidan u tom, komedija da gledam sa zenom, zanru.

do neke recimo IV sezone (sa blagim padom u trećoj). Nakon toga je, blago rečeno, užas. Ali evo svakih 2-3 mjeseca ovaj Fox na kablovskoj obrne krug prve 4 sezone, uz onu opciju "gledaj ispočetka" sasvim lijep način da se čovjek relaksira 45-60 minuta dnevno. 

Posted

The Girlfriend Experience

Nije baš komedija, ali...

Posted (edited)

do neke recimo IV sezone (sa blagim padom u trećoj). Nakon toga je, blago rečeno, užas. Ali evo svakih 2-3 mjeseca ovaj Fox na kablovskoj obrne krug prve 4 sezone, uz onu opciju "gledaj ispočetka" sasvim lijep način da se čovjek relaksira 45-60 minuta dnevno.

Iz istog zanra zabavan je i cuckoo i ona catastrophe (valjda se tako speluje). Edited by Bright Billy
Posted

Ne, kapiram ja da si ti pod "da žena i ja gledamo" kao i svaki oženjeni čovek sasvim ispravno protumačio kao "ono šta bi ona htela da gleda, a ja ću se priključiti". Ali Moća je još mlad, sa malo bračnog staža i još uvek želi - i može! - da se regularno nasmeje. Barem pre nego što naleti na onu epizodu koju Lena Dunham celu namerno provede u bikiniju.

omg. koja je to epizoda, da me slucajno negde ne zaskoci to bure slanine.

Posted

Suviše si grub za moj ukus pa ću ti ostaviti ovu polovičnu informaciju kao ruski rulet.