May 29, 20168 yr Dajte neku komediju za ženu i mene da gledamo zajedno. http://www.imdb.com/title/tt0408381/
May 30, 20168 yr Nije komedija al može da posluži Ne, kapiram ja da si ti pod "da žena i ja gledamo" kao i svaki oženjeni čovek sasvim ispravno protumačio kao "ono šta bi ona htela da gleda, a ja ću se priključiti". Ali Moća je još mlad, sa malo bračnog staža i još uvek želi - i može! - da se regularno nasmeje. Barem pre nego što naleti na onu epizodu koju Lena Dunham celu namerno provede u bikiniju.
May 30, 20168 yr Modern family je solidan u tom, komedija da gledam sa zenom, zanru. do neke recimo IV sezone (sa blagim padom u trećoj). Nakon toga je, blago rečeno, užas. Ali evo svakih 2-3 mjeseca ovaj Fox na kablovskoj obrne krug prve 4 sezone, uz onu opciju "gledaj ispočetka" sasvim lijep način da se čovjek relaksira 45-60 minuta dnevno.
May 30, 20168 yr do neke recimo IV sezone (sa blagim padom u trećoj). Nakon toga je, blago rečeno, užas. Ali evo svakih 2-3 mjeseca ovaj Fox na kablovskoj obrne krug prve 4 sezone, uz onu opciju "gledaj ispočetka" sasvim lijep način da se čovjek relaksira 45-60 minuta dnevno. Iz istog zanra zabavan je i cuckoo i ona catastrophe (valjda se tako speluje). Edited May 30, 20168 yr by Bright Billy
May 30, 20168 yr Ne, kapiram ja da si ti pod "da žena i ja gledamo" kao i svaki oženjeni čovek sasvim ispravno protumačio kao "ono šta bi ona htela da gleda, a ja ću se priključiti". Ali Moća je još mlad, sa malo bračnog staža i još uvek želi - i može! - da se regularno nasmeje. Barem pre nego što naleti na onu epizodu koju Lena Dunham celu namerno provede u bikiniju. omg. koja je to epizoda, da me slucajno negde ne zaskoci to bure slanine.
May 30, 20168 yr Suviše si grub za moj ukus pa ću ti ostaviti ovu polovičnu informaciju kao ruski rulet.
May 30, 20168 yr ima i ovo, nedavno sam na nekom kanalu video jednu epizodu, i dosta dobro izgleda jos uvek http://www.imdb.com/title/tt0237123/?ref_=nv_sr_1