Ros Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Ako negde nadjete The League prvu sezonu bacite pm. probaj na http://watchseries.cr/series/the-league mozes online gledati. postoje add-ons za chrome i lisicu kojima mozes streamove da snimis
Calavera Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Ima, postavljeno pre 100 godina, od seed/leech ni traga ni glasa. ja vidim 14 seedera. evo sad i probao malo za svaki slucaj, vuce max brzinom. jedino ako mislis na neki drugi the league, a ne ovaj s fantazerima.
Calavera Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Why the 'Preacher' comic creator is OK with all of Seth Rogen's changes for the TV show
John Coltrane Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 probaj na http://watchseries.cr/series/the-league mozes online gledati. postoje add-ons za chrome i lisicu kojima mozes streamove da snimis Hvala. Probacu. ja vidim 14 seedera. evo sad i probao malo za svaki slucaj, vuce max brzinom. jedino ako mislis na neki drugi the league, a ne ovaj s fantazerima. Ovako stoji ceo dan, jbt nisam blesav. Zato sam i trazio proveren link.
Calavera Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 ne znam sta da ti kazem, meni radi kako treba. kako ti rade ostali torenti, mozda ti se nesto sjebalo u programu?
Skyhighatrist Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 imas na kat.cr, samo trazi "the league season 1". Samo da potvrdim da šljaka ko zmaj (ja doduše pejstujem magnet link u seedr, pa onda svučem direks): skinuo se (u seedr folder) za 7min.
John Coltrane Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Sve sto sam danas skidao sljakalo ok, 2-3 filma. Udjoh ponovo, aj da probam prvo sto je izaslo Angry birds i sve ok. Sta bi moglo to da bude?!
Frank Pembleton Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Nego Koltrejn, otkud da te interesuje ta serija? ....shit has hit the fan...
John Coltrane Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 (edited) @ Frank Siguran sam da ne interesuje moju zenu, a obzirom da je pred porodjajem taman mogu sam na miru da je gledam. Kolko god avoleo NFL, fantazi je fantazi ;) edit: A kako je krenulo necu je ni gledati na kraju :D Edited May 25, 2016 by John Coltrane
Frank Pembleton Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 @ Frank Siguran sam da ne interesuje moju zenu, a obzirom da je pred porodjajem taman mogu sam na miru da je gledam. Kolko god avoleo NFL, fantazi je fantazi ;) edit: A kako je krenulo necu je ni gledati na kraju :D Poslao sam ti PM da ne kacimo ovde
Milosh76 Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Blindspot dobio neki smisao. Opet se zapetljao, taman da imaju materijala za drugu sezonu Poslato sa Asus tableta ili Lumia 830
Haralampije Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 ja ga onomad otpisah kad su krenule price da brutalno seku materijal iz stripa, a i rogen je tezak smarac. ali eto, sepinwallu se svidja, mozda i odgledam ovih prvih par epizoda... prva je bila prilicno losa, cekam i ja drugu, mozda krene na bolje mada sumnjam..
John Coltrane Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 Sinoc spicio prvu sezonu (porodio se dok sam je skinuo ) Jutros vec krenuo sa draftom u LV.
Recommended Posts