May 11, 20168 yr U The Blacklist konacno pocelo nesto da se desava nakon poznatih dogadjaja vezanih za E.K. Na koju epizodu mislis? Ako je S03E21, to je od prosle nedelje - sutra je nova.
May 11, 20168 yr Na koju epizodu mislis? Ako je S03E21, to je od prosle nedelje - sutra je nova. Mislio je na S03E21, od prosle nedelje...
May 11, 20168 yr Gomorra, najbolja serija ikada ^_^ , ušla juče i zvanično u 2. sezonu. Zbog slabog poznavanja italijanskog napolitanskog čekaju se titlovi. Kad je izasao drugi serijal?
May 11, 20168 yr Sa bi sa onom serijom gde igra Gillian Anderson detektivku koja goni onog irskog psajko ubicu?
May 11, 20168 yr Kad je izasao drugi serijal? juče su na italijanskom SKY-u bile prve dve epizode nove sezone. no bez titolova još uvek.
May 11, 20168 yr Sa bi sa onom serijom gde igra Gillian Anderson detektivku koja goni onog irskog psajko ubicu? the fall? ušla u treću sezonu.
May 11, 20168 yr Sa bi sa onom serijom gde igra Gillian Anderson detektivku koja goni onog irskog psajko ubicu? Snimaju treću, ne obećava
May 11, 20168 yr the fall? ušla u treću sezonu. E to. Sad vidim Gillian na TV-u, pa se setih serije. Snimaju treću, ne obećava Sto, bre? Meni ostalo u dobrom secanju.
May 11, 20168 yr juče su na italijanskom SKY-u bile prve dve epizode nove sezone. no bez titolova još uvek. Vrhunska serija :) Kad se setim kolko sam se maltretirao sa tilovima u prvom serijalu i taman sve odgledam a hbo pusti posle dve nedelje seriju sa sve srpskim prevodom. Sad me marseille muci na isti nacin a i ta mi se bas svidela.
May 11, 20168 yr Sto, bre? Meni ostalo u dobrom secanju. Prva je odlična, druga već osetno slabija, a za treću bih imao više nade da nisu opet našli načina da nekako uguraju dornanov lik u još jednu sezonu. To mi je već pomalo van svake mere i logike. Naravno ispratiću :(
May 12, 20168 yr evo gomore na kikesu sa engleskim titlom. slika je mrljava, ne znam zasto ne mogu da stave neki veci fajl, ali barem titl nije radio gugl kao prve sezone
May 12, 20168 yr Person of interest krenula peta sezona, neko gleda? Cekam da se nakupi malo pa da gledam u cugu, ali me vuce :D
May 12, 20168 yr evo gomore na kikesu sa engleskim titlom. slika je mrljava, ne znam zasto ne mogu da stave neki veci fajl, ali barem titl nije radio gugl kao prve sezone ne vala, evo je još novija verzija sa eng titlovima. kvalitet sasvim dobar. isto na kikesu.