Ajant23 Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 Longmire? Valja li to cemu? Gro likova mi je gotivno, zanimljiva su mi i gostovanja. Ima preterivanja i društvenih doskočica kojih baš i nisam ljubitelj. Ali, sve u svemu, rado gledam seriju i prijatna mi je. Pojedinačni slučajevi su mi mahom zanimljivi. Da je nisam gledao, sebi bih je rado preporučio. A, za tebe teško da mogu da znam.
stoutspectacledbold-head Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 Longmire? Valja li to cemu? Gro likova mi je gotivno, zanimljiva su mi i gostovanja. Ima preterivanja i društvenih doskočica kojih baš i nisam ljubitelj. Ali, sve u svemu, rado gledam seriju i prijatna mi je. Pojedinačni slučajevi su mi mahom zanimljivi. Da je nisam gledao, sebi bih je rado preporučio. A, za tebe teško da mogu da znam. Sprzio sve 4 sezone ( a retko bije i, najgrdje od svega, ic ne jebe ). Cekam petu ( sezonu ).
LudiKure Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Odgledao OKKUPERT. Odlična serija. gde si našao titlove???
kud u maglu Simoviću Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Hoce li biti nastavka Gothama? Naravno, jedna od najboljih serija trenutno...počeo. deluje sasvim dobro+1
Frank Pembleton Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 E ovaj Betl Krik je dobra razbibriga... ....shit has hit the fan...
Tresko Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 gde si našao titlove??? Ima neka verzija cele sezone, gde su vec i engleski titlovi, i to ripovani sa DVD-a i dobri.
FERNOUX H Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 Engrenages - snimanje 6. sezone počinje sutra http://www.canalplus.fr/c-series/c-news-series/cid1388164-engrenages-le-tournage-de-la-saison-6-commence-demain.html
Recommended Posts