gervasius twinkleminkleson Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 dajte nesto zanimljivo za gledanje Black Sails. Uz sve mane [a ima ih] jedna od boljih serija trenutno. Na momente me potsjetila na Deadwood [premda je Deadwood svakako bolji].
Mr.Mxyzptlk Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 od penia sam imao nocne more pa sam prestao da gledam
MiddleClass Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 (edited) Meni Peni pakao dosadan. Pogledao sam uz teske muke prvu sezonu. Posle mi Toni rekao da ne gledam dalje i ja poslusao. Nego, TD druga sezona i Homeland potonja... vrijedi li gledati? Edited April 28, 2016 by MiddleClass
Milosh76 Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 TD nije na nivou, drugacija je totalno, a Homeland vredi odgledati. Zanemaris uobicajne naivnosti i uzivas u solidnoj seriji. Bosch sa druge strane je odlican i u drugoj sezoni.
Mil@n Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Džesiku Džons batalite iz evenutalnih planova. Skucao sam sezonu na jedvite jade. Sad ću na black sails. Ako ne valja, debelog šefa koji ju je uporedio sa deadwood-om ću na lomaču.
Bujodrag Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Džesiku Džons batalite iz evenutalnih planova. Skucao sam sezonu na jedvite jade. Ma daj, zgodnjikava damaged crnka koja šljoka i ume da se bije? Serija je sranje ali Djesika je
Mil@n Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Ma daj, zgodnjikava damaged crnka koja šljoka i ume da se bije? Serija je sranje ali Djesika je Đesika je nekako neubedljiva. I ima krive noge ne zna se :D
Bujodrag Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Pa šta ako su krive (a jesu). Ume da hoda. Meni to dovoljno.
darling Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 lepota evo je konacno na jutjubu. https://www.youtube.com/watch?v=nVRc0lJofCg
MiddleClass Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Gotham,skroz dobra serija Lako je seriji biti dobra kad je Ben Mekenzi nosi.
Recommended Posts