freakns Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 odgledao prvu sezonu The Knick... damn, that is some good shit!
mustang Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 (edited) jeste :) ....kada zavrsis sa tim ima jos jedna medicinska drama dobra, ako zelis, ali je brza i puna akcije black code Edited April 18, 2016 by mustang
MiddleClass Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Valja li the Expanse? Ljudi sta da gledam, dajte neku ideju...
Milosh76 Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 (edited) The Americans i Bosch ako nisi, pod obavezno, narocito Bosch. Bosch ima 2 sezone i dva odvojena slucaja, a Amerikanci imaju 3 sezone i cetvrta u toku. Edited April 18, 2016 by Milosh76
Bujodrag Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Valja li the Expanse? Ljudi sta da gledam, dajte neku ideju... Farscape
marv Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 night manager je totalno razocarenje, ocekivao sam mnogo vise. videlo se od prvi 30 min da je sranje ali sam nekako izdrzao do trece epizode btw ako vec nije bilo, okkupert nije los, mislio sam da se radi o jeftinoj antiruskoj propagandi ali nije bas tako Valja li the Expanse? Ljudi sta da gledam, dajte neku ideju... ne valja, bar se meni nije svidelo, nisam mogao gledati do kraja - boring a za preporuku, vec su ti dali dobru preporuku (ako vec nisi gledao) - amerikance, obavezno gledati
Malvo Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 night manager je totalno razocarenje, ocekivao sam mnogo vise. videlo se od prvi 30 min da je sranje ali sam nekako izdrzao do trece epizode Meni je u pocetku bilo naivno, kasnije me zaintrigiralo i nije bilo lose, posle se opet vratilo u naivno ali prestalo da bude zanimljivo.
Milošica Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 Odgledao drugu sezonu The Leftovers.Odlično za sada. Ko nije gledao neka se obavezno baci na to. Solidna je i Black Sails,meni bolja od Vikinga.
Weenie Pooh Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 Završila se Rebecca Bunch Sad se mora preživeti do nečega novog. Mislim, nije da mora, nego treba. Ali realno nije bitno.
bradilko Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 moze valda ovde ova tuziteljka o djej simsonu kad je imala kovrdzavu kosu bila seksi.sa ovom ravnom je izgubila tu moc u velikoj meri.cak me malo podsecala na sigurni viver u prvom elijenu...
3opge Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 Night Manager - jezivo iskasapljena i izmenjena odlicna knjiga da bi se dobila povrsna, losa serija, cak i Hju Lori deluje izvestaceno.
LudiKure Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 Night Manager - jezivo iskasapljena i izmenjena odlicna knjiga da bi se dobila povrsna, losa serija, cak i Hju Lori deluje izvestaceno. +100
Frank Pembleton Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 Jel neko gledao ovaj Betl Krik šti se reklamira na Fox-u? Valja li čemu? ...shit has hit the fan...
Recommended Posts