Mil@n Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Valjda dome a ne doom. Užasna glupost, užasna Da, dome. A baš sam rešio da mi se svidi. :(
Skyhighatrist Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 A baš sam rešio da mi se svidi. :( Uh, teško. Ja sam jedva izgurao prvu sezonu, pa krenuo drugu u fazonu valjda će da se popravi, ali sam batalio posle dve epizode.
Mil@n Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Ništa, onda ću na daredevila, mislim da se to hvalilo?
Ajant23 Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Under The Dome gledam i dalje, uprkos mnogo tome, dok sam Daredevila naprosto davno prekinuo bez jasnog razloga, isto kao i Jessicu Jones...
Time Crisis Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Under The Dome gledam i dalje, uprkos mnogo tome, dok sam Daredevila naprosto davno prekinuo bez jasnog razloga, isto kao i Jessicu Jones... Vredi Džesiku izgurati do kraja
Ajant23 Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Marvel je dao toliko zanimljivih stvari - filmove, serije - da gledam samo kada mi je stvarno zanimljiv, ostalo kako mi se zalomi. Ko zna zašto mi se nisu zalomile te dve... Što se tiče Under the Dome, slabo me boli uvo za Kinga i te priče, koliko mi je budalasta serija toliko mi je i zanimljiva. Mada, shvatam da su je njegovi ljubitelji morali dočekati na nož, ali gledam je redovno bez obzira na te priče...
James Marshall Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Ko do sad nije gledao i treba da mu spojlujemo kraj informacijom o pogibiji Meknoltija.
John Coltrane Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 (edited) @ Moca Jesi gledao Homicide? @ Bogotac Dok ne pocnes da ides kroz kucu i sam sebi pricas "Pooouuuulis" nista se ne vazi. Edited March 22, 2016 by John Coltrane
Recommended Posts